Aslan Turkey
Добро-Познат Член
- 4,249
- 1,736
- 113
Уште подобро и вака Нема излегување од 16.00 до 05.00 часот затоа останете дома и гледајте турски серииОд овој викенд
...
Нема излегување
...
На
...
СИТЕ
...
Од
...
16
...
До
...
5
Уште подобро и вака Нема излегување од 16.00 до 05.00 часот затоа останете дома и гледајте турски серииОд овој викенд
...
Нема излегување
...
На
...
СИТЕ
...
Од
...
16
...
До
...
5
Ако се жали за тоа дека тестот досега не бил спроведен, не е во право. Сѐ додека кај некој не се појават симптоми, не може да се тестира за корона оти може да покаже лажно негативен резултат.И во Тетово заболен
Нормално дека ќе помага Камчев, човекот мора газот да си го штити.Колку и да е контроверзен Камчев, малце е наблагодарно да се збори во овој даден момент дека не помогнал Камчев, од проста причина што на располагање стави некои мобилни амбуланти, а да не зборам и за двата хотела што му се полни со луѓе во карантин.
А за Алкалоид и Мукаетов не можам да коментирам за претходно, но браво за потегот.
Не е само кај тебе спор интернетот туку кај сите оператори еве кај мене на телекабел после 17 часот па до полноќ е спорЈас стварно не знам дали остана некој паметен човек во државава. Фирмава демек се нафати да среди интернет пакети за мене и уште неколку колеги за да работиме од дома. Го носам пакетот дома, интернетот послаб и од тој што моментално го имам.
Да ти ебам и фирма и неписмењаците од Телеком.
Купуе простување на гревовите како во средниот век што продавала Римо-Католичката црква.Нормално дека ќе помага Камчев, човекот мора газот да си го штити.
Голема е веројатноста да доаѓа до преоптоварување на мрежата на било кој оператор, иако истите тврдат дека нема такво нешто.Јас стварно не знам дали остана некој паметен човек во државава. Фирмава демек се нафати да среди интернет пакети за мене и уште неколку колеги за да работиме од дома. Го носам пакетот дома, интернетот послаб и од тој што моментално го имам.
Да ти ебам и фирма и неписмењаците од Телеком.
Значи ми треба пакет со минимум 20 даунлоуд и 10 аплоуд.Купуе простување на гревовите како во средниот век што продавала Римо-Католичката црква.
Голема е веројатноста да доаѓа до преоптоварување на мрежата на било кој оператор, иако истите тврдат дека нема такво нешто.
И јас претходно кажав дека има преоптеретување на интернетот. Сега сите се дома полициски час и нормално ќе биде хаос со интернетот.Значи ми треба пакет со минимум 20 даунлоуд и 10 аплоуд.
Дома имам 20 даунлоад 1 аплоад, будаливе ми дале пакет со 15 даунлоад и 1 аплоад. Тоа е проблемот, а не дека е слаб ради оптеретеност.
Ко не знаеш да читаш, те молам не цитирај ме.И јас претходно кажав дека има преоптеретување на интернетот. Сега сите се дома полициски час и нормално ќе биде хаос со интернетот.
Јас имам оптика и кај мене е наос неможам да симнам како што треба да пуштам стримови преку влц плеер
Тогаш жали се кај операторот цццКо не знаеш да читаш, те молам не цитирај ме.
Иако наголемо се шири веста дека ова е за короната, сепак станува збор за велигденски водосвет, односно осветување на водата во текот на велигденските пости. Нема врска со вирусот ова.Немам коментар соодветен за ова
Ние будали сме што седиме дома и што не тераат одалечени да бидеме еден од друг а овие поповиве се набутале неколку души на камион.Иако наголемо се шири веста дека ова е за короната, сепак станува збор за велигденски водосвет, односно осветување на водата во текот на велигденските пости. Нема врска со вирусот ова.
Како и да е, интересно е за сеир.
Нив Господ ги штити од вирусот, остај ги нив.Ние будали сме што седиме дома и што не тераат одалечени да бидеме еден од друг а овие поповиве се набутале неколку души на камион.
Не знам за сигурно, ама претпоставувам дека е за тоа, оти поповите сега не одат по куќи да светат вода, па веројатно затоа вака.За тоа ли било? Па глупи медиуми го пренесоа како за корона да е, срамота.
За короната е, не е за осветување на водите. Гледајте ги видеата, дури и самата МПЦ се огради од повардарската епархија.За тоа ли било? Па глупи медиуми го пренесоа како за корона да е, срамота.