Слики од членовите на форумот

• Автор на оваа тема emma-chan
  • Датум кога е започната темата

emma-chan

Нов Член
85
1
0
  • Автор на оваа тема
Епа ајде да ве видиме :D:D:D и во стариот форум мислам дека ја имаше ова тема, ама сепак јас неќам прва да поставам :):):)

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Ana-Marija напиша:
Јас грешно читам,или фејсбук профили е тамава?:neznam:
Па добро де, јас да си кажам. А и како што кажа Крис глупава е темата, на Фејсбук може сите да се најдиме.

хејтер

Активен Член
2,064
0
36
Некој ми дал негативна репутација за погорниот пост. Јас само коментирав на погорната изјава на Chris во која вели дека темава не е потребна, ако одиме по неговата теорија и форумов не е потребен, а самиот знае дека не е така.
Мислам дека треба да престаниме да даваме оценки или судења за темите, таа грешка ја прават во сите форуми.

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
expert напиша:
Некој ми дал негативна репутација за погорниот пост. Јас само коментирав на погорната изјава на Chris во која вели дека темава не е потребна, ако одиме по неговата теорија и форумов не е потребен, а самиот знае дека не е така.
Мислам дека треба да престаниме да даваме оценки или судења за темите, таа грешка ја прават во сите форуми.
Од мене биди сигурен дека не е. :smizla:

Крис

Администратор
4,813
11
38
expert не пишувај пост врз свој пост, аман со ова правило не знам кога ќе се научите.

хејтер

Активен Член
2,064
0
36
ок ке внимавам. Ама тој шо ми дал репутација ако се изјаснел тука, немаше да ја направам таа трагична глупост - пост врз пост.