Слики од членовите на форумот

• Автор на оваа тема emma-chan
  • Датум кога е започната темата

emma-chan

Нов Член
85
1
0
  • Автор на оваа тема
Епа ајде да ве видиме :D:D:D и во стариот форум мислам дека ја имаше ова тема, ама сепак јас неќам прва да поставам :):):)

Bobi!

Глобален модератор
6,600
0
0
Ana-Marija напиша:
Јас грешно читам,или фејсбук профили е тамава?:neznam:
Па добро де, јас да си кажам. А и како што кажа Крис глупава е темата, на Фејсбук може сите да се најдиме.

хејтер

Активен Член
2,068
20
38
исто така нема потреба од форумов, на фб можиме да дискутираме?

хејтер

Активен Член
2,068
20
38
Некој ми дал негативна репутација за погорниот пост. Јас само коментирав на погорната изјава на Chris во која вели дека темава не е потребна, ако одиме по неговата теорија и форумов не е потребен, а самиот знае дека не е така.
Мислам дека треба да престаниме да даваме оценки или судења за темите, таа грешка ја прават во сите форуми.

Bobi!

Глобален модератор
6,600
0
0
expert напиша:
Некој ми дал негативна репутација за погорниот пост. Јас само коментирав на погорната изјава на Chris во која вели дека темава не е потребна, ако одиме по неговата теорија и форумов не е потребен, а самиот знае дека не е така.
Мислам дека треба да престаниме да даваме оценки или судења за темите, таа грешка ја прават во сите форуми.
Од мене биди сигурен дека не е. :smizla:

Крис

Администратор
4,812
11
38
expert не пишувај пост врз свој пост, аман со ова правило не знам кога ќе се научите.

хејтер

Активен Член
2,068
20
38
ок ке внимавам. Ама тој шо ми дал репутација ако се изјаснел тука, немаше да ја направам таа трагична глупост - пост врз пост.