Сеиротека

• Автор на оваа тема Burrows
  • Датум кога е започната темата

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Во недела има stand up comedy шоу во еден локал во Кавадарци, ако сум слободен ќе го ислушам :)

Крис

Администратор
4,813
11
38
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

"Има ороспии изронати во суратот, седат во некој ќош и цело време демнат: Дечко, дојди бе ќе се забавуваме малку..." :pederce: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Dexter26

Добро-Познат Член
4,080
411
83
Аман, вработен е во телевизијата, може да си пушта на риплеј колку му душа сака.

Толку ли не можеше да се воздржи додека да заврши со вестите ?

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,949
6,281
113
Никола Груевски слуша техно ,да не стане забуна видеото е техно музика со изјава на Грујо дека слуша техно ,на времето играл баскет,тенис ,пинг понг....
http://www.youtube.com/watch?v=Lzzwm5G3cO4

M@RKO

Добро-Познат Член
18,949
6,281
113
леле кај им текнал текстот се прснав од смеење

Dexter26

Добро-Познат Член
4,080
411
83

Од чиста случајност, во една ретка прилика, да не навлегувам во детали, запознав лекарка која одвреме навреме работи со манекенки и од тоа што таа ми го кажа, потврдувам дека се што е спомнато во клипчето е 100% вистина.

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Браво за Хрватите, баш одговара, интересна верзија на Loca People :haha:

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Не дека е посветено за нас модераторите (ваљда нема меѓу нас такви), но еве една интересна слика што ја најдов :haha:

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
  • Автор на оваа тема

Оваа ситуација ме потсеќа на еден администатор од еден познат форум. :mhhh:

Крис

Администратор
4,813
11
38
Леле кажи ми кој, не ги знам од другиве какви се... :haha: :haha: :haha: :haha:

Инаку добра фора, гарант ја направил некој баниран член полн со бес. :haha: :haha: :haha: