Сеиротека

• Автор на оваа тема Burrows
  • Датум кога е започната темата

Dexter26

Добро-Познат Член
4,080
411
83
^

Додека ние му тераме сеир на Нонето, таа веќе втора година по ред си крстари по Карибите и Латинска Америка, ем се шета низ светот, ем си заработува, ем си ужива.

Ова го велам бидејќи мислам дека нејзиното исмевање бајаги е застарено и бесмислено.

А за мене не грижете се, бајаги сум поголем од нејзе, и во висина и во тежина, така да, поради мене нема да има прегласување. :haha: Ова го кажувам чисто колку за да не помисли некој дека сум ист број со Нонето, па затоа ја бранам, верувајте ми, бајаги поголем број сум од нејзе. :hehe:

Dexter26

Добро-Познат Член
4,080
411
83
Повеќе од јасно е дека типов бил во контакт со луѓе од Балканот. :smeenje:

Dexter26

Добро-Познат Член
4,080
411
83
Не знам дали оваа Missy S е нашата Missy, но како и да е, секоја му/и чест на тој кој/таа која го објавил(а) клипчево.

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Дефинитивно не сум јас

А ова треба да е вистинско интервју или некоја шега/симулација?

Како и да е пресмешно

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Не е шега мислам дека стварно се има случено, белгиска телевизија мислам дека е, или холандска, но нашава пародија одлично ја составиле со Скопје 2014 :D :D

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Весна да не претера малце со реметење на Алачки :smeenje: ?

M@RKO

Добро-Познат Член
18,965
6,291
113
Јако е ова со Весна и реметењето на Алачки ,се пресмеав како ја имитира кога игра орце ,но малце не и одговора гласот за да ја изглуми многу и е пискав :)

alek

Добро-Познат Член
787
255
63
да не и е малце криво што "вртелешка" и "не ми е јасно" веќе не одат во етер па ја исмева волку иначе мене баш ми е супер емисијата на алчки.

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
По затоа Весна не живее со пола и повеќе од македонскава естрада :D :D

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
  • Автор на оваа тема
Алачки е смешна, ама поглупаво исмевање немам видено одамна.

хејтер

Активен Член
2,064
0
36
Е вака се презентираат вести :)

https://www.youtube.com/watch?v=aAOgsc8S6fs

Инаку ова е телевизија која е руска пропагандна машина во која големи пари фрла Русија како и целата РТ мрежа. Ова беше извадок од вестите на таа телевизија во Сирија. Моментално оваа телевизија на големо го поддржува режимот на Асад.

Taki252

Активен Член
2,629
0
36
Дечкото е Македонец од Австралија, доста смешни видеа прави. :)
Еве едно: