NaEdenCovekBratMu
Добро-Познат Член
- 5,957
- 9,594
- 113
Обичен театар за замајување на јавноста.Аууууу жено развалила си ауууууууууу
Обичен театар за замајување на јавноста.Аууууу жено развалила си ауууууууууу
ВРВ!Така да, затоа политикава ја доживувам како забава, а политичарите како животните од циркузот на Касандра.
Ахахахахахахахаха, жено ма, што ти стана? Ама ги измеша работите, а? Им објави војна, а? Сама против сите, а? Значи хаос и скандали. Обожавам!Аууууу жено развалила си ауууууууууу
Сигурно почнала да гледа Забрането ЈаболкоАхахахахахахахаха, жено ма, што ти стана? Ама ги измеша работите, а? Им објави војна, а? Сама против сите, а? Значи хаос и скандали. Обожавам!
Данела Арсовска, градоначалничката на Скопје, во емисијата „Студио 10“ на ТВ24 рече дека од вчера во јавното претпријатие ЈП Водовод и канализација - Скопје се врши проверка на работата од страна на Управата за финансика полиција и Основноот јавно обвинителство за организиран криминал и корупција.
Директорите на ЈП „Улици и патишта“, Борис Настов, на ЈСП Турс, Филип Василевски и на Јавното претпријатие за благосостојба на животни скитници Лајка – Скопје, Воислав Димитровски, денеска дадоа оставки од функциите, поради, како што велат, немањето координација со градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска.
Вработените во ЈП Водовод и канализација Скопје, од 07 часот утринава се соочуваат со тортура од страна на новото раководство на јавното претпријатие.
100%!Сигурно почнала да гледа Забрането Јаболко
Навистина даниело за кого работиш?Леле лелееееее, овде ако некој знае кој пие кој плаќа, јас глава сечам
Данело кучко една, за кого работиш ти и која ти е целта ма???
Лажеш Бирсен! Турција е небитна држава со неа некој да се замара.Грчки служби, Аслане, контра Турција.
Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган повторно ѝ се закани на Грција со воен одговор во случај да продолжат провокациите откако неодамна турски воени авиони се најдоа на мета на противвоздушно оружје додека летале на спорните острови во Егејското Море.
Македонија ја продадоа на Грција. Незнам што бараш тука Северџанке оди си кај ГрцитеТоа да, но се сили на Грција, а јас тоа не дозволувам. Подалеку од островите, имате таму кападокии, анадолии, анталии, нема што мајка да бараат тука.
Мислам дека во животот немам видено ваква лудорија од жена политичарка, поништува тендери, се кара со медиуми, не соработува со вработените итнЛеле престани женоооооооооооо
Каде тоа ја продале и кој, јас се уште живеам во земја која е независна и суеверена, во државјанство ми пишува Македонка, така да ...Македонија ја продадоа на Грција. Незнам што бараш тука Северџанке оди си кај Грците
Ladies and gents, I present to you Роберта Димитрова.Каде тоа ја продале и кој, јас се уште живеам во земја која е независна и суеверена, во државјанство ми пишува Македонка, така да ...
Кај Грците одам по потреба, забава, одмор, но ниту живеам таму ниту творам. Секако ги почитувам како и сите.
Заради политичари и политички срања, сигурно нема да мразам други народи, ни Грци, ни Бугари.
Роберта Телекабелка?Ladies and gents, I present to you Роберта Димитрова.