Политика и економија

• Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

Some Special

Добро-Познат Член
15,180
21,623
113
Аууууу жено развалила си ауууууууууу

Ахахахахахахахаха, жено ма, што ти стана? :hehe: Ама ги измеша работите, а? Им објави војна, а? Сама против сите, а? Значи хаос и скандали. Обожавам! 8-) 43444 :hehe:

Developerv2

Администратор
337
751
93
Ахахахахахахахаха, жено ма, што ти стана? :hehe: Ама ги измеша работите, а? Им објави војна, а? Сама против сите, а? Значи хаос и скандали. Обожавам! 8-) 43444 :hehe:
Сигурно почнала да гледа Забрането Јаболко :haha:

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Колку е луда, викнала Финансова полиција и Обвинителство и тоа во претпријатие кое е нејзина надлежност :smeenje: :smeenje: :smeenje:

Данела Арсовска, градоначалничката на Скопје, во емисијата „Студио 10“ на ТВ24 рече дека од вчера во јавното претпријатие ЈП Водовод и канализација - Скопје се врши проверка на работата од страна на Управата за финансика полиција и Основноот јавно обвинителство за организиран криминал и корупција.

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Престани, жено женуријооооо :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje:

Директорот на ЈП „Улица и патишта“ со неотповиклива оставка: Арсовска нема разбирање за реализација на проект и нема адекватна комуникација

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Престани, ретардосен ретардуууууу :190950: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje:

Директорите на ЈП „Улици и патишта“, Борис Настов, на ЈСП Турс, Филип Василевски и на Јавното претпријатие за благосостојба на животни скитници Лајка – Скопје, Воислав Димитровски, денеска дадоа оставки од функциите, поради, како што велат, немањето координација со градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска.
Вработените во ЈП Водовод и канализација Скопје, од 07 часот утринава се соочуваат со тортура од страна на новото раководство на јавното претпријатие.

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Леле лелееееее, овде ако некој знае кој пие кој плаќа, јас глава сечам
ВМРО-ДПМНЕ: Новото лице на СДС и новоформираната клемптоманска коалиција е Данела Арсовска
Данело кучко една, за кого работиш ти и која ти е целта ма???

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Леле лелееееее, овде ако некој знае кој пие кој плаќа, јас глава сечам

Данело кучко една, за кого работиш ти и која ти е целта ма???
Навистина даниело за кого работиш?

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Тоа да, но се сили на Грција, а јас тоа не дозволувам. Подалеку од островите, имате таму кападокии, анадолии, анталии, нема што мајка да бараат тука.

Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган повторно ѝ се закани на Грција со воен одговор во случај да продолжат провокациите откако неодамна турски воени авиони се најдоа на мета на противвоздушно оружје додека летале на спорните острови во Егејското Море.

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Тоа да, но се сили на Грција, а јас тоа не дозволувам. Подалеку од островите, имате таму кападокии, анадолии, анталии, нема што мајка да бараат тука.
Македонија ја продадоа на Грција. Незнам што бараш тука Северџанке оди си кај Грците

Steff

Добро-Познат Член
33,693
45,246
113
Леле престани женоооооооооооо :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje:
Мислам дека во животот немам видено ваква лудорија од жена политичарка, поништува тендери, се кара со медиуми, не соработува со вработените итн :haha: :haha: :haha:

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Македонија ја продадоа на Грција. Незнам што бараш тука Северџанке оди си кај Грците
Каде тоа ја продале и кој, јас се уште живеам во земја која е независна и суеверена, во државјанство ми пишува Македонка, така да ...
Кај Грците одам по потреба, забава, одмор, но ниту живеам таму ниту творам. Секако ги почитувам како и сите.
Заради политичари и политички срања, сигурно нема да мразам други народи, ни Грци, ни Бугари.

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Каде тоа ја продале и кој, јас се уште живеам во земја која е независна и суеверена, во државјанство ми пишува Македонка, така да ...
Кај Грците одам по потреба, забава, одмор, но ниту живеам таму ниту творам. Секако ги почитувам како и сите.
Заради политичари и политички срања, сигурно нема да мразам други народи, ни Грци, ни Бугари.
Ladies and gents, I present to you Роберта Димитрова. :haha: :haha: :haha: