Политика и економија

• Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
49,886
61,906
113
Леле што најдов :406389: Уште една химна освен Бисер балкански, ама изгледа е од истата 1991 година или тука некаде.

Beauty

Администратор
49,886
61,906
113
Ај подобјасни ми за Нато и Здраве ? Не го сфатив баш.
Е Лондон па и ти, ко којзнае колку таму да живеат, двајца без тројца Срби.

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,247
113
Ај подобјасни ми за Нато и Здраве ? Не го сфатив баш.
Војуваше кога беше НАТО агресија во 1999. Доби орден од тогашниот претседател Милошевиќ за допринес на одбрана на земјата.

Ретарди од Пинк, Хепи, Информер и компанија кои се про Фрижидер мен трескаат глупости дека Здравко е НАТО генерал зошто тој во пост Милошевиќ ера беше командант на генералштаб, и наводно соработуваше со НАТО и беше нивен човек.

Измишљотина најобична зошто Србија потпиша споразум за мир со НАТО и тој како командант соработуваше со нив како представник на војската и државата во воена сфера.

Плус, за времето на власта на Вучиќ, односите со НАТО се на највисокото ниво, уште повисоко од времето на демократскиот режим. Исто така, Здравко е против да Србија влезе во НАТО, зошто тој споразум е сосема доволен за добри односи со нив.

Е Лондон па и ти, ко којзнае колку таму да живеат, двајца без тројца Срби.
Па нема многу, ама не е ни два три. Не ми го крши филмот :(

Beauty

Администратор
49,886
61,906
113
А дали некој во Срб сака земјата да влезе во Нато и воопшто, дали некој го сака Нато?

По тоа во 1999, јас би ги мразела тие фашисти за век и векова и потоа.

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,247
113
А дали некој во Срб сака земјата да влезе во Нато и воопшто, дали некој го сака Нато?
Мал постоток, до 10% најмногу.

Моментално со НАТО имаме добри односи до тоа ниво дека следен чекор би било влез во тој сојуз, а тоа никој не сака, ниту тоа ни е потребно.

Beauty

Администратор
49,886
61,906
113
А тие 10 посто зошто би сакале тоа?
Ај јас да го сакам Марсијал ако ми ја убие пола зграда ?

Beauty

Администратор
49,886
61,906
113
Аууууу, во тек сте со ова? Аууууу, судството рока! :okokoren:
Баш ме занима дали нашиве висококвалитетни и високоинтелигентни медиуми како Сител, Канал 5, ќе го објават ова.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Аууууу, во тек сте со ова? Аууууу, судството рока! :okokoren:
Баш ме занима дали нашиве висококвалитетни и високоинтелигентни медиуми како Сител, Канал 5, ќе го објават ова.
ТаткоМак у акција, го снимил ЈОК и сеа неделниот раат им го руши на обвинителите и судииве, ѕвер е, најјак жими све 46566

Beauty

Администратор
49,886
61,906
113
А Косово за кого гласа, Стефани?

Гледам и тие гласале.

Онда и јас да гласам? Или не би сакал никако? :406389:

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,247
113
А Косово за кого гласа, Стефани?
За Вучиќ, нормално. За кого па може црна дупка на Европа да гласа, ако не за вакви ментални.

Онда и јас да гласам? Или не би сакал никако? :406389:
Па ти и не можеш да гласаш :406389: али ако во некој случај можеш, ВО НИКОЈ СЛУЧАЈ! Ти ќе гласаш за ретарди како Вучиќ, Дачиќ или Палма.

Иначе, сега дојдов дома, гласав за моите богаташи :yes:гоу гоу опозицијо <3