Политика и економија

• Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
49,886
61,906
113
Незадоволна младина од све живо и диво. А бре секој денар, динар се цени. Да не зборувам за евро.
Мене да ми ги дадеше тие пари, веќе ќе бев вработена како чистачка во палатата.

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,247
113
Путин, Макрон, Ангела Меркел и Вучиќ. Лидеришта.
Ај да видиме која МК телевизија е кое лидериште

Путин - Алфа
Макрон - Сител
Меркел - А1
Вучиќ - МРТ

К5 нормално не е никој зошто никој од овие не е толку квалитетна личност за да може да се рамни со нив.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Путин, Макрон, Ангела Меркел и Вучиќ. Лидеришта.
Покрај жив ТаткоМак, ти странциве ги величаш?! Сааш да свратам до Пешта и да се пожалам кај побратимот дека него не го спомнуваш, м?

Мхм среќа, сфативме дека си од Вучиќ бот бригада за Македонија :pie kafe:
Српски свет преку... (дополни)

Разузнавачка служба ≠ бот бригада :lilee:
Шу? :rolleye: Кој работи за странска разузнавачки служба, да не речам за српска БИА? Да средуем ли кај нашиве у АНБ и АР или да?! 8-)

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Ова е најглупото нешто. Се укинуваат сертификатите во моловите, а ако седнеш во кафуле во некој мол треба сертификат за вакцина да покажеш. Кога веќе укинуваат нека укинат и за угостителите. Значи тоа со сертификатите прво ги воведоа во угостителските објекти, па моловите, а сега ги укинуваат само за моловите. Вирусот не се шири по автобусите, маркетите и миоловите, ама ако седнеш во некој угостителски објект ќе се заразиш. Носењето на маски останува и во училиштата. Вирусот се ширел само во угостителските објекти и во училиштата. :smeenje::smeenje::smeenje::smeenje:

TVman

Добро-Познат Член
16,698
13,079
113
Па во угостителски објект секогаш седиш без маска, ваму луѓето носат/треба да носат.

Мада и тоа не е некое мерило, уште од старт им е таа утната мерка со оглед на тоа што и вакцинирани се разболуваат.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113
Не знам како е во Скопје но неколку пати во мол/трговски Palmamall сум влегол во Тетово и на влез не побарале сертификат. Дури има и луѓе што се без маски и никому ништо.

Туку угостителски објект како ресторан или кафиќ мораш да тргнеш маска, како мислиш да јадеш или пиеш со маска?

Beauty

Администратор
49,886
61,906
113
Во Те не се носат маски ниту се бараат серт, бев пред две недели.

Beauty

Администратор
49,886
61,906
113
Леле, пченица и пченка земаме, лелееее.
Бруки!

SomebodyUnique

Добро-Познат Член
6,400
3,140
113
Не мислев дека ваков период ќе не зафати, искрено. Ете и ова го доживеавме... И ќе истуркаме некако, ко со короната!