Политика и економија

• Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Апропо За Апасиев...
А бе хаос, читам ја документи за истрага, Димче од Левица, го ставиле десен екстремист... :off: Сум се газел од смеење за неписменоќата што е во поранешната УБК а сегашна АНБ...

Иначе ја имењаци остајте тоа Стефан, страв ме фаќа коа ме викаат по име... Ама затоа коа ќе викнат Јефто, одма се вртам и викам која будала сеа ме вика... :haha: А тек чекам да дознаам кое е ми е кодното име под кое сум воден у системот хаха :rolleye:

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113
А тек чекам да дознаам кое е ми е кодното име под кое сум воден у системот хаха :rolleye:
Јас знам. Димче. :406389:

Шегата настрана, мислење твое за Димчета и Левица? Евентуално некоја бомба? :)

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Јас знам. Димче. :406389:

Шегата настрана, мислење твое за Димчета и Левица? Евентуално некоја бомба? :)
Реков, Левица добива најмалку еден пратеник. Најверојатно во ИЕ1, лично Димче влага. Евентуално втор пратеник би добиле во ИЕ2 или ИЕ3, но останува голема резерва.
Составот ќе биде: ВМРО, СДС на нашата земја, ДУИ, АА и Алијанса, Левица и евентуално еден пратеник на ДПА во ИЕ6.
Да се разбереме, кај ВМРО и СДС има и други коалициони партии, но нив не ги рачунам ко поединечни партии.

А за скокотливите материјали, не смеам да зборам... ;) Ама реков, еве утре би требало да имаме нуклеарка здравје Боже... Чекам да помине среда, а тек потоа да се забрзаат одредени текови...

Beauty

Администратор
49,894
61,917
113
  • Автор на оваа тема
Јефто, ти си пијан јас мислам веќе :406389: :406389: :406389:

Ај жити се, кажи ми како овие бомби ќе стигнат до гледачите на турските серии односно до редовните посетители на КАМ и Стопанска банка ? :406389: Тие немаат нет да се информираат за последниве бомби.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Јефто, ти си пијан јас мислам веќе :406389: :406389: :406389:

Ај жити се, кажи ми како овие бомби ќе стигнат до гледачите на турските серии односно до редовните посетители на КАМ и Стопанска банка ? :406389: Тие немаат нет да се информираат за последниве бомби.
Аман бре, ја знам дека сум следен, ама не знаев дека и мои најблиски луѓе се во контакт со тебе шефице и пренесуваат дека сум пиел... Цццц, ако не па и да се дрогирам јер од Чаир сум хахаха...
Шега на страна, бомбите стасуваат до сите, не се само на твитер, се пренесуваат секаде... Не е само нет, има нешто што се вика ТВ...

Beauty

Администратор
49,894
61,917
113
  • Автор на оваа тема
А утре кај е Мицко знаеш ?
Во кој град завршува со кампања? Претпоставувам Ск ?

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
А утре кај е Мицко знаеш ?
Во кој град завршува со кампања? Претпоставувам Ск ?
Ах, е тоа неам инфо. Тоа се партиски работи, ја со друго се бафтам хаха.
Да се разбереме, не сум ниту во партијата, ниту иам нивна книшка, ниту нешто такво. Затоа не би можел да знам за Мицко кај ќе оди, но ради други причини можам да знам некои други информации што не се површни партиски агенди.

Beauty

Администратор
49,894
61,917
113
  • Автор на оваа тема
Па утре е краен рок.

Сега и ги пуштав по тел бомбите на баба ми, таа не ни знаеше за нив.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,107
113
Како што ќе и значат ?
Гласачко право има подеднакво како и ти.
Абе и прошле години. Како викаат на младите останува светот така ние треба да му ја мислиме за иднина и сегашноста во животот.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Абе и прошле години. Како викаат на младите останува светот така ние треба да му ја мислиме за иднина и сегашноста во животот.
Емоџи со кандило + Емоџи што се крсти * 100

Секој глас е важен! Ма да на некои стварно би скратил правото, ама не и на бабата на шефицава овде.

Beauty

Администратор
49,894
61,917
113
  • Автор на оваа тема
Да, ама постарите имаат искуство, поминале многу и знаат што е лага, што е политичка вистина, што е манипулација, што е предавство итн. Таа генерација и нивните претци ги поминале војните, борбите за слобода и независност и имаат многу поголемо право за глас од мене и тебе, кои везе немаме што е војна, страдања, борба.

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113
Да, ама постарите имаат искуство, поминале многу и знаат што е лага, што е политичка вистина, што е манипулација, што е предавство итн. Таа генерација и нивните претци ги поминале војните, борбите за слобода и независност и имаат многу поголемо право за глас од мене и тебе, кои везе немаме што е војна, страдања, борба.
Да не ме сфатиш погрешно, ама во денешно време старите се најлесна група за манипулирање. Покачи им пензија 100 денари и ќе те гласаат до гроб. :406389: