Steff
Добро-Познат Член
- 33,697
- 45,248
- 113
Па Апасиев се ваљда вика Димитар, не СтефанДругар Апасиев, ти си?
Па Апасиев се ваљда вика Димитар, не СтефанДругар Апасиев, ти си?
Можеби едното му е алијас.Па Апасиев се ваљда вика Димитар, не Стефан
Јас знам. Димче.А тек чекам да дознаам кое е ми е кодното име под кое сум воден у системот хаха
Реков, Левица добива најмалку еден пратеник. Најверојатно во ИЕ1, лично Димче влага. Евентуално втор пратеник би добиле во ИЕ2 или ИЕ3, но останува голема резерва.Јас знам. Димче.
Шегата настрана, мислење твое за Димчета и Левица? Евентуално некоја бомба?
Аман бре, ја знам дека сум следен, ама не знаев дека и мои најблиски луѓе се во контакт со тебе шефице и пренесуваат дека сум пиел... Цццц, ако не па и да се дрогирам јер од Чаир сум хахаха...Јефто, ти си пијан јас мислам веќе
Ај жити се, кажи ми како овие бомби ќе стигнат до гледачите на турските серии односно до редовните посетители на КАМ и Стопанска банка ? Тие немаат нет да се информираат за последниве бомби.
Ах, е тоа неам инфо. Тоа се партиски работи, ја со друго се бафтам хаха.А утре кај е Мицко знаеш ?
Во кој град завршува со кампања? Претпоставувам Ск ?
Колку години има баба ти?Па утре е краен рок.
Сега и ги пуштав по тел бомбите на баба ми, таа не ни знаеше за нив.
А кој рече дека нема да има уште ехехеПа утре е краен рок.
Што ќе и значат на баба ти бомбиве да ги слушне на тие 82 години?
Абе и прошле години. Како викаат на младите останува светот така ние треба да му ја мислиме за иднина и сегашноста во животот.Како што ќе и значат ?
Гласачко право има подеднакво како и ти.
Емоџи со кандило + Емоџи што се крсти * 100Абе и прошле години. Како викаат на младите останува светот така ние треба да му ја мислиме за иднина и сегашноста во животот.
Да, ама постарите имаат искуство, поминале многу и знаат што е лага, што е политичка вистина, што е манипулација, што е предавство итн. Таа генерација и нивните претци ги поминале војните, борбите за слобода и независност и имаат многу поголемо право за глас од мене и тебе, кои везе немаме што е војна, страдања, борба.Абе и прошле години. Како викаат на младите останува светот така ние треба да му ја мислиме за иднина и сегашноста во животот.
Да не ме сфатиш погрешно, ама во денешно време старите се најлесна група за манипулирање. Покачи им пензија 100 денари и ќе те гласаат до гроб.Да, ама постарите имаат искуство, поминале многу и знаат што е лага, што е политичка вистина, што е манипулација, што е предавство итн. Таа генерација и нивните претци ги поминале војните, борбите за слобода и независност и имаат многу поголемо право за глас од мене и тебе, кои везе немаме што е војна, страдања, борба.