Политика и економија

  • Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
16,989
4,678
113
Најако е Апасиев кога ја извади кондурата и ставаше печати со кондурата на документите. :406389:

Која циркузијада сме ама ако треба да се испочукаат во парламент. Јас го чекам денот и моментот кога ќе се користат боксови, шамари, клоци.
 

Beauty

Администратор
44,352
51,965
113
Медиумите ги направија најголеми криминалци двајцава. Не е чудно, затоа нејќат да ги смислат Левица зашто им блокираа закон за финансирање на медиуми, ниту ги викаат по емисии а ниту ќе им отстапат простор за политичко рекламирање.

По мене, Левица губи чим влезе во војна со медиумите.
 

Beauty

Администратор
44,352
51,965
113
А што е фората со тој деловник ?
 

nina

Активен Член
181
117
43
Медиумите ги направија најголеми криминалци двајцава. Не е чудно, затоа нејќат да ги смислат Левица зашто им блокираа закон за финансирање на медиуми, ниту ги викаат по емисии а ниту ќе им отстапат простор за политичко рекламирање.

По мене, Левица губи чим влезе во војна со медиумите.
За наша среќа телевизиите полека се во изумирање, како што беа претходно весниците. Така да особено овие наши таканаречени телевизии први ќе го дочекаат крајот. На интернет просторот ситуацијата е далеку по друга и овдека Левица е во голема предност, треба само да се издржи во оваа нивна борба.
 

Beauty

Администратор
44,352
51,965
113
Апасиев би преговарал со Мицкоски за владина коалиција: Ние сме идеалисти ама и прагматизмот не ни е туѓ
Леле ова да се десииии, не плоштад, не кран, него не знам каде ќе се качам.

Ајде ајдеее, 8 мај. Поише од овој ден мислам ќе има народ.

 

M@RKO

Добро-Познат Член
16,989
4,678
113
Колку се на број во Левица?
Јас само знам за Димитар Апасиев и Борислав Крмов, за други и не сум ни чул ни видел на тв.
 

Beauty

Администратор
44,352
51,965
113
Во парламент мислиш? Тие двајца се де, два пратеника имаат, од мај ќе има повеќе сигурно.
 

M@RKO

Добро-Познат Член
16,989
4,678
113
Aј ќе видиме дали ќе понудат нешто во политикава ако влезат со повеќе пратеници во собрание.
 

Beauty

Администратор
44,352
51,965
113
Што мислите за Стојанче Ангелов ?

Последно време му обрнав внимание и ми е супер. Искрен човек, голем патриот, непокварен и најбитно - одличен како директор на Центар за управување со кризи. Обавезно треба ваков човек и во следната влада.
 

TVman

Добро-Познат Член
15,510
11,379
113
Што мислите за Стојанче Ангелов ?

Последно време му обрнав внимание и ми е супер. Искрен човек, голем патриот, непокварен и најбитно - одличен како директор на Центар за управување со кризи. Обавезно треба ваков човек и во следната влада.
Мене ми е тежок сељак.

Лукаревска ми е најмногу океј од цела гарнитура.
 
Top