Steff
Добро-Познат Член
- 33,677
- 45,224
- 113
Јилдиз, аман!!!Да живее турското кафе!
Јилдиз, аман!!!Да живее турското кафе!
Замена за Јасак елма.Tребаше на Талат ова да му направат, или страв им е од ДУИ.
Еве поопширно, омг, обожавам скандали Да живее турското кафе!
Фората е дека ако се донесат измените, во иднина опозицијата не ќе може да блокира штетни закони. Времето за дискусии се ограничува.А што е фората со тој деловник ?
Мислам дека цел ТВ Пакет со душа го исчекува тоаВо исчекување сум на реакција од духовниот татко
За наша среќа телевизиите полека се во изумирање, како што беа претходно весниците. Така да особено овие наши таканаречени телевизии први ќе го дочекаат крајот. На интернет просторот ситуацијата е далеку по друга и овдека Левица е во голема предност, треба само да се издржи во оваа нивна борба.Медиумите ги направија најголеми криминалци двајцава. Не е чудно, затоа нејќат да ги смислат Левица зашто им блокираа закон за финансирање на медиуми, ниту ги викаат по емисии а ниту ќе им отстапат простор за политичко рекламирање.
По мене, Левица губи чим влезе во војна со медиумите.
Леле ова да се десииии, не плоштад, не кран, него не знам каде ќе се качам.Апасиев би преговарал со Мицкоски за владина коалиција: Ние сме идеалисти ама и прагматизмот не ни е туѓ
Мислам општо на членови кој ја сочинуваат партијата.Во парламент мислиш? Тие двајца се де, два пратеника имаат, од мај ќе има повеќе сигурно.
Мене ми е тежок сељак.Што мислите за Стојанче Ангелов ?
Последно време му обрнав внимание и ми е супер. Искрен човек, голем патриот, непокварен и најбитно - одличен како директор на Центар за управување со кризи. Обавезно треба ваков човек и во следната влада.