Steff
Добро-Познат Член
- 33,690
- 45,241
- 113
Уа бугарски вакцини!Сад је веч касно. Јбг.
Уа бугарски вакцини!Сад је веч касно. Јбг.
Јас три вакцини против ковидот. Мислам дека е доста. Најмалку ставам на ум дека нешто ќе ми се случи лошо од вакциниве но нема потреба од толку многу вакцини примање за ковид. Ајде ако е така едно 20 пати да примиме вакциниДани, ти, Марче и јас кога ќе испоумираме од злобните вакцини, што мислиш?
А 4, а 14 дози. Што ти менува?Ајде де, па и ти. А биле три, а четири, исто е.
ВРВ!не дека не прашав
Куку ноненИ за 4 доза отидов кај Албанците во Чаир да ставам, нашиве да не ми се смеат или да речат - не може ти, за стари е тоа.
Затоа со Албанците немам проблем. Кога ќе имало петта доза, ќе известеле они.
20 денари.А колку била досега ?
15 беше јас кога уплаќав пред некоја година. Кога го скапнале?20 денари.
Нов скандал и нови правила за советниците во Град Скопје. Ќе треба да пополнат формулар, доколку сакаат да одат кај претседателот на Советот, ... бидејќи на бараката број 1 поставен е синџир со катанец, а клуч од таа врата имале само возачот и техничката секретарка на градоначалничката Данела Арсовска.
Еуфемизам за луда женаЖената не е за таму. Системот е толку хаотичен и криминално организиран што не може никој да го оправи , особено не една сама и независна. Јас сфаќам дека она сака да воспостави некој свој ред и поред, но не може. Влезена е во свет на ѕверови и секоја чест за храброста, но во таков свет не може да се опстои ако не си таков. Затоа жено, тргај се што е можно побрзо, вака на крајот сепак патат граѓаните од нереализирани проекти.