Ин мемориам

• Автор на оваа тема Dexter26
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
54,798
70,098
113
Душичка. Уникатен ТВ лик и актер.
Јас па мислев се излечил он, а уствари животот во Еквадор само му го продолжил животот на некое одредено време. :(

M@RKO

Добро-Познат Член
21,434
8,211
113
Душичка. Уникатен ТВ лик и актер.
Јас па мислев се излечил он, а уствари животот во Еквадор само му го продолжил животот на некое одредено време. :(
Па едно време беше добар ама веројатно пак го оборил болеста.

Добар актер беше особено во некој филмови и тв серии.

Beauty

Администратор
54,798
70,098
113
Па едно време беше добар ама веројатно пак го оборил болеста.
Од инфаркт пишува. Како и да е, он беше познат како зависник од наркотици дополнително.
А за болеста, навистина ми беше фасцинантно како престојот и животот на Еквадор му помогнал во борбата против ракот, можеби и дополнително има кажано како му помогнал, не се сеќавам.

M@RKO

Добро-Познат Член
21,434
8,211
113
Од инфаркт пишува. Како и да е, он беше познат како зависник од наркотици дополнително.
А за болеста, навистина ми беше фасцинантно како престојот и животот на Еквадор му помогнал во борбата против ракот, можеби и дополнително има кажано како му помогнал, не се сеќавам.
Јавна тајна се збореше дека отиде во Еквадор за да може да си сади марихуана или за да може слободно да си пуши. Веројатно таму е дозволено марихуана да си посадиш неколку садници :neznam: Он збореше дека се лекувал со маслото од канабисот.

Овде во Македонија колку што сум читал го фатија со неколку садници марихуана. По затворска казна се пресели во Еквадор и го продаде станот во Македонија. Во Еквадор живееше со жена му.

M@RKO

Добро-Познат Член
21,434
8,211
113
Доаѓаше одвреме на време во Македонија дур не се реши да го продаде станот. Го имаше ставено станот на оглас на Pazar3.

Еве имаше интервју во Еден на Еден после подолга медиумска пауза кога дојде во Македонија прв пат од Еквадор.