Интернет и ТВ оператори

Beauty

Администратор
48,408
59,176
113
Кога ќе видам мислења во теми за МРТ и А1, коса ми се крева ама коа ќе прочитам за купопродажбата на Јунајтед, коса почнува да ми паѓа

:haha:
 

Beauty

Администратор
48,408
59,176
113
Ќе ја сменам таман темава, има теми за Кабелски, ТВ оператори и телевизии. Во Телевизија си стои каде што и треба.
Ова нека биде само за Интернет, не знам дали има за Мобилни ? Ако нема, да ги спојам Мобилни и Интернет во една ?
 

TVman

Добро-Познат Член
16,225
12,430
113
Ќе ја сменам таман темава, има теми за Кабелски, ТВ оператори и телевизии. Во Телевизија си стои каде што и треба.
Ова нека биде само за Интернет, не знам дали има за Мобилни ? Ако нема, да ги спојам Мобилни и Интернет во една ?
Не знам, јас не ги разбирам половина од постовите во темава

Ниту ме занимаат :406389:
 

Beauty

Администратор
48,408
59,176
113
Не знам, јас не ги разбирам половина од постовите во темава

Ниту ме занимаат :406389:
Верувај дека јас па ич не ги разбирам, но ги читам.
А што читам и што ми влага во глава, да ме прашаш, појма немам :406389:
 

M@RKO

Добро-Познат Член
18,039
5,533
113
  • Автор на оваа тема
  • #46
И ова се пишува на портали.
 
Top