Зашто е ставена точка во насловов
Не знам, јас не ги разбирам половина од постовите во темаваЌе ја сменам таман темава, има теми за Кабелски, ТВ оператори и телевизии. Во Телевизија си стои каде што и треба.
Ова нека биде само за Интернет, не знам дали има за Мобилни ? Ако нема, да ги спојам Мобилни и Интернет во една ?
Верувај дека јас па ич не ги разбирам, но ги читам.Не знам, јас не ги разбирам половина од постовите во темава
Ниту ме занимаат
Нема, хрватски и блгарски од блискиве.Има мк превод на Нетфликс или само кроациски ?
А и мислам нема потреба, разбирливо еНема, хрватски и блгарски од блискиве.
И ако сакаш хрватски треба да смениш во подесување јазик за цел Нетфликс да ти е на хрватски.Нема, хрватски и блгарски од блискиве.
Може ли нешто понекомерцијално да се гледа?Ајде From, па Монстерите, Совршениот пар, Outer banks…
Па има и други серии да се гледаат таму освен овие американски смехотекиПа на Нетфликс е ова, охохооо следува најтоплата и најубава зима на Луда ТВ
И Телемундо Студиос ако има, ни случајно немој тоа да си пропуштила, тоа ти оди во пакет со вакви спектакливидов дека има така да ќе продолжам со Јанг Шелдон, Емили во Париз, а потоа репризи на Госип, Гилмор , …..
Од турски играни Сител серии мислам е, ако збориме за истиотСигурно на Јутуп ви излегла онаа реклама на Move еден млад дечко што збори.
Ме интересира, кој е гласот што збори? Ептен ама ептен ми е познат и никако да се сетам кој беше.
Сигурно на Јутуп ви излегла онаа реклама на Move еден млад дечко што збори.
Ме интересира, кој е гласот што збори? Ептен ама ептен ми е познат и никако да се сетам кој беше.
Да, Тони Денковски.Од турски играни Сител серии мислам е, ако збориме за истиот