Steff
Добро-Познат Член
- 37,605
- 49,886
- 113
Леле достаКакви роботски коментари?
Леле достаКакви роботски коментари?
КласикаЛеле све можно освоија …
Цела земја божеее
Осим Центар што е на Сдс
Со еден збор - лудачиштелидерот му кој е вулгарен, нервозен, некултурен.![]()
За ова мислам си во право зошто стилот на изразување на Апасиев упали и многумина го сакаа до пред некоја година. Веројатно потоа стана повулгарен и тоа веќе почна да му пречи на дел од народот. А сега, после оваа позитивна кампања која ја водеше Амар и со неговите фини манири кои многу брзо го привлекоа вниманието на народот, мислам дека ако ги ставиме на кантар, Амар сега е попосакуван од Апасиев.мислам луѓето повеќе ќе сакаат еден таков лидер него Апасиев за опцијата која треба во иднина да се бори со Вмро.
Мене некој работи низ години ми се допаѓаат кај Вмро Дпмне а еве како овој ПR некако ми е безвезе.Секако дека сум против цело ВМРО иако до лани ми биле поомилени од СДСМ, секогаш.
Против ваков ПиАр кој е карактеристичен за политика од минатиот век, против вакво лицемерие, против ваков став дека они се господарите, а ние глупи идиоти кои треба да веруваме на секоја ПР глупост која ја пропагираат во етер и тоа нападно секој ден со по милион информации од чистеење, камери, видеа, изјави, ставање потписи на договори, отварање бутик, штала, итн итн. Одвратно!
Не пишав дека не можам туку дека можам читај подоброКако тоа не можеш да процениш што е добро, а што не ?![]()
Вложување во МК непостоечка естрадаИ што е доброто сега? Тоа што не склучуваат договор со Бугарија како претходните? хахаха
Затоа да ги држиме уште 100 години на власт хахаха