Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
18,955
6,282
113
Толку е народот отиден што ваква вест сите пишуваат Секоја чест, Браво, Браво младичу, Само храбро... без да проверат воопшто на интернетов дали постои таа личност и кој е тој на сликата :haha:

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,981
9,630
113
Толку е народот отиден што ваква вест сите пишуваат Секоја чест, Браво, Браво младичу, Само храбро... без да проверат воопшто на интернетов дали постои таа личност и кој е тој на сликата :haha:

А кој е па овој сега? И тој да не е некоја македонска скриена ѕвезда? :406389:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,955
6,282
113
Добро што е со денес генерацијата деца денес?

Beauty

Администратор
50,144
62,402
113
Ма изолирани случаеви се ова бре Марко. Од секогаш ги имало, психијатрија треба да даде одговор зошто и како.

Beauty

Администратор
50,144
62,402
113
Леле ова е лудница со водата хахахахахха
Урлам!
Читам граѓани пунеле кади, не знам што уште не. Аман бре глупави, како којзнае што да се дешава хахахаха

M@RKO

Добро-Познат Член
18,955
6,282
113
Ма изолирани случаеви се ова бре Марко. Од секогаш ги имало, психијатрија треба да даде одговор зошто и како.
Треба да се работи за да нема повеќе вакви случаеви а не само психијатрија да дава одговор зошто и како.

Beauty

Администратор
50,144
62,402
113
Има служби, држави, школи, појма немам што веќе, кој сака нека работи.

Ја сум задоволна и од родителите, и од другарчињата и другарките во школо, и од службите во школо, така да не сум станала психијатриски случај.

Beauty

Администратор
50,144
62,402
113
Мајка ми : И ние да ја напуниме кадата, ене гледачи кажаа пунеле кади.

Престани жено под најитно !!!!
Када ќе сме пунеле хахахахаххахахахах

Beauty

Администратор
50,144
62,402
113
Леле вода нема по маркети
Комшииве викаат Ехе ние сме спремни со буриња уште од завчера :okokoren: :okokoren: :okokoren:
аман бре ванчовци хаххахаххаха