Кој сака нека честитаочекувано се враќа ситуацијата од 2006-2017
Гнасотии најгнасни, амеби амебосани
Таму се собираат луѓе дојдени од други градови и Босна за да гласаат.Лелеее Тунгузија
А што прават внатре ? Ако се кол центар ок, ама што бараат кутии кај нив ?
Опозиција, имаат 31 мандат, смрдливите Александар и Руска странка 30.Ама кој победи во Ниш?
Леле битниот град па Ниш, на ниво на наше Тетово или Штип ми е мене тој град.
Ма веќе се договорија, докторот кажа подобро да не се играат со изборната волја на граѓаните.Аууу, па зар цела опозиција би била сложна онда? Може ќе со поткупи мандат од некој од другиве.
Зошто мислиш дека Штип и Тетово се небитни градови? Или еден Ниш дека е небитен?Ама кој победи во Ниш?
Леле битниот град па Ниш, на ниво на наше Тетово или Штип ми е мене тој град.
Затоа што Ниш е тотално уништен, затоа ти е и неатрактивен, затоа и изгуби Александар таму.Не небитни, него неатрактивни, на тоа мислев. Мене Ниш ме потсеќа на Тетово или Штип кога сум била. Битола, Струмица и Охрид се многу поубави и од Ниш, и од нашиве што ги спомнав. Според мене.
Па не бил зошто од тие години почна со централизацијата на Србија, па така сѐ се натрупа во Белград, а другите градови останаа заглавени во тие години (освен ете Нови Сад).А бил ли подобар?
Мене тоа ми личи како да е нешто правено во 80ти и така да останало. Лупнале еден мол сред главната улица последниве години и тоа е. Кафичи, кафани, кеј, парк... тоа буквално како да сме пред 40-50 години.