Да чукнам во дрво, и во СРБ е исто.Леле, првпат слушам од вас дека има некој вирус. На работа и дома сите сме ок.
АххахахахахахНа Цеца омилена книга и била Буквар
Читанка мисламБај д веј
Кај нас беше тоа Буквар или Читанка ? Или и двете беа во прво ?
Чудно да не кажа некоја дизиновелаНа Цеца омилена книга и била Буквар
Да, и мене ми кажаа дека има некој вирус со мин 3 дена температура (јас толку и имав, еве денес сум ок).Ете јас две недели минав све и свашта и сеуште не сум добар. Симптоми, температура, малаксаност, шлајмови, гадење и јака кашлица веќе цела недела. Пазете се има некои мутации многу лоши.
Е ајде де, циркузи, на ова време да качам температура, тресење, болки во глава гради чуда. Ужас.Како бе температура во пролет пред летен период?
музика пуштив на најјако
Јас кога учев беа и двете, мислам Буквар во прво одделение и Читанка во второ.Бај д веј
Кај нас беше тоа Буквар или Читанка ? Или и двете беа во прво ?
Охооо Фишермен бастион, така мислам се викаше.Со помин, луѓенца! Јас си уживкам во Будимпешта.
Обврзно навечер да си одиш на ноќна вожња по Дунав!Со помин, луѓенца! Јас си уживкам во Будимпешта.
Која година си почнал школо?Јас кога учев беа и двете, мислам Буквар во прво одделение и Читанка во второ.
Работите излегоа од контрола, јас сум во БудимпештаСо помин, луѓенца! Јас си уживкам во Будимпешта.
Да излагаш и пиеш таму !!!! Ок ????Работите излегоа од контрола, јас сум во Будимпешта
2001.Која година си почнал школо?
Предосети дeка за вечерва си резервиравме, а? Isplakaću Savu suza, ti isplači Dunav...Обврзно навечер да си одиш на ноќна вожња по Дунав!
Најубаво нешто
Денес бев! Stunning! Цел Будапест е станинг, бре!Охооо Фишермен бастион, така мислам се викаше.
Да, и не е скапо многу, плус шверц е топ во автобуси за навака натака. Нема контроли.Предосети дeка за вечерва си резервиравме, а? Isplakaću Savu suza, ti isplači Dunav...
Денес бев! Stunning! Цел Будапест е станинг, бре!