Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
18,730
6,088
113
И да ја реновираа немаше да изгори него тераа некој политики, не требало нова, треба да се реновира и дрн дрн па ете оставена сама на себе да дојде до пожар или подметнат или од струја за сега сите да жалиме што изгоре. Можел некој да настрада при пожар или да му падне нешто на глава зошто се распаѓа.

Жал ми е што таму се одржувале разно разни фестивали музички и концерти и наеднаш мораат таквите манифестации да се пикаат во други установи или да згаснат, но ич не ми е жал сега што изгоре, кога воопшто никој не се грижел за нејзино чување како што треба ќе се случува и ова.

TVman

Добро-Познат Член
16,691
13,066
113
Па сега и така сите тие настани и концерти се преместени во Филхармонија, која горе-долу е сличен капацитет (1.000 места).

Само, што е со Златно славејче? Се одржува ли тоа уште и каде?

Beauty

Администратор
49,854
61,841
113
Да, да, се одржува, ама не знам каде, дали Филхармонија, дали Борис, ама се одржува.

Мада не е толку за настаните, туку за магијата и амбиентот на таа слатка Универзална сала.
Мојата слатка и дебела Универзална сала :cuvaj se:

Beauty

Администратор
49,854
61,841
113
Во Скопје е тормента.
Е тек сега во 4 има да се укочи цел град, свирење, урлање, сообраќајки ...

M@RKO

Добро-Познат Член
18,730
6,088
113
Како бе температура во пролет пред летен период?

Developerv2

Администратор
337
751
93
Како бе температура во пролет пред летен период?
Ете јас две недели минав све и свашта и сеуште не сум добар. Симптоми, температура, малаксаност, шлајмови, гадење и јака кашлица веќе цела недела. Пазете се има некои мутации многу лоши.