Секогаш така правиВи работи ли добро Инстаграм?
Ми вади некој стари работи од вчера, од пред три и четири дена.
Еве сега се среди. Ај што вадеше стари работи туку и споро ги вчитуваше кога скролаш надоле, а цело време прво ми го вадеше едно исто видео кога и да отворев истаграмот од ново.Секогаш така прави
Тоа е добро да видиме што сме пропуштиле
Жално и језиво.Иииииииииииииии
Девојчето убиено
И ја фрлиле на депонија (!!!)па неписмените решиле да се ослободат од телото.
Па во автомобилот најдоа крвA како успеале трагиве да ги тргнат толку брзо да не се примети?
Да ама крв на патот толку лесно да исчистат не ми е верно, плус и ако ја дигнале да ја внесат во кола веројатно ја разнеле крвта по патот, они верувам се извалкале со крв на облеката.Па во автомобилот најдоа крв
Очекувано нема да остават траги надвор кога веќе се случи тоа
Ма не пливала во крвДа ама крв на патот толку лесно да исчистат не ми е верно, плус и ако ја дигнале да ја внесат во кола веројатно ја разнеле крвта по патот, они верувам се извалкале со крв на облеката.
Од изгребаници не се умира.Ма не пливала во крв
Може изгребана итн
Не знам, не сум била згазена ама претпоставувам
Детево не е терминатор, две години имаОд изгребаници не се умира.
Ок може и од ударот потрес на мозок да добие.Детево не е терминатор, две години има
Ај ќе напраат нова модернаИзгоре Универзална сала
Обележјето на Скопје, секоја година не носеа на Златно славејче, белег на децении забава и култура, местото каде прв пат бев на концерт на Каролина, местото на големиот Скопски фестивал, Златна Бубамара, Глумците пејат, фолк фестивали итн итн итн итн
Срце ме боли за оваа сала.