Личната карта и пасошот ми беа веќе истечени лани и преклани, така што тие веќе ми се со Северџанија.Ги сменивте ли пасошот, личната карта, возачка.. со северна? Залепивте ли NMK на таблиците?
Си чекалa ред да се сликаш за лична карта и не идеш да ја земеш личната карта? Нели кога веќе ќе ти биде готова новата лична карта старата не ти важи веќе?Не, не ми ни треба ништо од тие говна засега.
Додуша се сликав за ЛК ама не ја земам
Па, сега чека ред за да ја земе.Си чекала ред да се сликаш за лична карта и не идеш да ја земеш личната карта? Нели кога веќе ќе ти биде готова новата лична карта старата не ти важи веќе?
Старата е кај мене и ќе важи додека пишува.Си чекалa ред да се сликаш за лична карта и не идеш да ја земеш личната карта? Нели кога веќе ќе ти биде готова новата лична карта старата не ти важи веќе?
Веќе имаше на вестите.Старата е кај мене и ќе важи додека пишува.
А да чекам ред за да ја земам новата, не, но сепак не, фала. Нека им стои во МРТ, може во виртуелните студија ќе ја стават за украс.
Веќе имаше на вестите.
Тоа на воскресната А1 ли одеше во пауза на поткастите на Велија?Веќе имаше на вестите.
Замисли ситуација те чекаат и не доаѓаш ќе им текне да ја поништат.Таа со Република Македонија ако ти важи уште некој месец кога ќе ти истече, во таков случај ќе идеш пак да се сликаш па ќе чекаш ред сакал нејќелСтарата е кај мене и ќе важи додека пишува.
А да чекам ред за да ја земам новата, не, но сепак не, фала. Нека им стои во МРТ, може во виртуелните студија ќе ја стават за украс.
Знаејќи те од шоуата форумски, ќе им помине рокот и на двете додека да идеш по неа.Мислам уште долго ми важи
За некоја година ќе им ја барам
Џабе и ливче кога ќе му помине рокот мислам ги кршат личните карти.Имам ливче дека сум сликана така да по некоја година ќе се појавам со тоа ливче
Дупчиња мислам им праат како на пасошите кога ќе ти истече важењето. Ама не сум сигурен сум заборавил.Како бре ги кршелеееее
Од каде па сега ова хахахахаххахахахахахахахахахаххахаа