Политика и економија

• Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

TVman

Добро-Познат Член
16,692
13,067
113
Овој е врв!
Е ова е маж !

Толку имам да кажам. Ова е маж!
Овој ли? :406389:

Мене ми личи на умислен сељак ала Влатко Ѓорчев од претходната гарнитура.

Beauty

Администратор
49,860
61,848
113
Не е таков, тој само лупаше Ѓорчев. На овој све му држи вода, правник е, одлично се изразува и се разбира, а сепак е народен човек.

Beauty

Администратор
49,860
61,848
113
Утре пак штрајк на ЈСП, Мајката не пуштила пари.

Ви викам женава е штракната и злобна.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
Не викам дека не е оваа добра за во политика ама па е стара за уште да се занимава со политика.

Beauty

Администратор
49,860
61,848
113
Трамп и Меркел баш беа тинејџери

Beauty

Администратор
49,860
61,848
113
Марко, kој сака, заминува. Тој што не, седи тука и си тера. Ништо лошо ни во едно, ни во друго.
Ако си веќе тука, имаш опции и да гласаш, и да не гласаш, и да следиш политика, и да не следиш. Никој во ништо не ти се меша денес.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
Марко, kој сака, заминува. Тој што не, седи тука и си тера. Ништо лошо ни во едно, ни во друго.
Ако си веќе тука, имаш опции и да гласаш, и да не гласаш, и да следиш политика, и да не следиш. Никој во ништо не ти се меша денес.
Точно ама ако сакаме подобро да ни е треба и да се излезе на гласање макар и не закружил ниедна партија и политичар за кандидат за премиер/претседател/градоначалник.

Јас искрено не знам ни за кого да дадам глас. Ниедна партија не ми се допаѓа моментално.

Beauty

Администратор
49,860
61,848
113
За што се процени дека е најмалото зло.
Тоа не се проценува, зашто тоа се обучени лажговци , добро обучени (не знам од кого) за добра манипулација на народ.
Осетивме на своја кожа, така да, не може да се процени.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
За што се процени дека е најмалото зло.
Све е зло, кој влегол во политика скоро се што кажал неважи за народот.

Многумина ќе се сложат дека овие избори СДСМ ќе изгуби а ќе се врати ДПМНЕ. ДУИ е засекогаш на политичката маса кој и да победи од двете партии.

Така веќе со години се вртат еднаш едните еднаш другите. Нова партија да дојде на власт е многу малку возможно.

Beauty

Администратор
49,860
61,848
113
Остај партија непартија, сега е референдум во прашање. Или ќе не биде или не.
Со криминал и корупција кад тад ќе се справиме, сега е побитно она што е најголема закана евер евер за државата, а тоа се Албанците и Бугарите. Или сега ќе се скротат тие нивни фашизоидни и националистички политики, или толку ќе биде од нас.