Политика и економија

• Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
49,854
61,841
113
Хахаххаа

На Сител во вестите на ФБ пишал некој Сител стана татарски медиум, врие од Бугари.

Епа ќе врие, кога Канал 5 ги блокираше сите, јатото тука се префрлии и никој не реагира. Абе изблокирај бре тоа све, аман

Dimitar Ohrid

Активен Член
278
205
43
Треба и Сител да ги блокира сите бугари како Канал 5 што направи па да не пишете појќе

Beauty

Администратор
49,854
61,841
113
Абе во кој универзум живеат Сител и Канал 5 ? Утре треба масовно да се повика на протест за Онкологија како што пишуваат нормални информативни тв како Телма, ТВ 24 и Алсат. Овие ни за модуларната ни за ова цццц

M@RKO

Добро-Познат Член
18,730
6,088
113
Протестите ништо нема да сменат. Колку пати ни се случувале секакви трагедии, секакви афери.. и што пак се тера со такви работи колку и обичниот смртник народ да се бунтува поради тоа.

Некој на функции си тераат работи за свој лични потреби за да го наполнат џебот и мешето а не за цел народ во државата да живее подобро, безбедно и нормално.

Beauty

Администратор
49,854
61,841
113
Го пратите ли бре овој хаос деновиве со Ахмети Заев Груевски Мицкоски Ковачевски Бујар заради Бугарите ?

Овде ќе испадне Мицко и Апасиев херои на нацијата.

Beauty

Администратор
49,854
61,841
113
Браво, премиере (за неколку месеци).

Како бел ден е јасно дека Груевски треба да помогне за црните Бугари, а за возврат амнестија.

Some Special

Добро-Познат Член
15,170
21,595
113
Не сум скроз во тек со политичките настани деновиве, но од тоа што кратко читам, мене сето ова ми е будалаштини и театар. Ми делува дека се сака целосно да се скрене вниманието од случајот Онкологија. Амнестија (кој барал/кој со кого се договарал), тајни средби со Грујо (се сретнал Заев, Груби, Османи... ), Мицко го нападна Грујо, итн. Дефокус на јавноста од клучни работи.

Beauty

Администратор
49,854
61,841
113
Не сум скроз во тек со политичките настани деновиве, но од тоа што кратко читам, мене сето ова ми е будалаштини и театар. Ми делува дека се сака целосно да се скрене вниманието од случајот Онкологија. Амнестија (кој барал/кој со кого се договарал), тајни средби со Грујо (се сретнал Заев, Груби, Османи... ), Мицко го нападна Грујо, итн. Дефокус на јавноста од клучни работи.
Па клучни се Бугарите, клучна е Онкологија и клучна е Амнестијата.

Со ова испаѓа дека Груевски договарал со Заев и Ахмети амнестија во замена за Бугари.

Ако е некаков театар, тогаш Мицко или е надвор од театарот или не знам што, но он по разговориве и скандаливе, испаѓа реално чист. Не признава Бугари во Устав, не сака амнестија, контра скандалот со Онкологија е - и никој не може да му најде контра аргумент и да каже дека лаже или манипулира за овие три работи, сите се согласни дека Мицко не сака Бугари, дека не сака амнестија и дека е контра Онколоџи мафијата.

Beauty

Администратор
49,854
61,841
113
Еј фацки
Идете кај Јоци на профил. Сто посто го делам ставот со неа во задниве два три поста, ќе видите. По мене тоа што пишала е точното.

Beauty

Администратор
49,854
61,841
113
Целта е Мицко да даде пратеници за измените и да го обвини Грујо. Слично сценарио како за преспанскиот договор.
Ауууу браво. И те како држи вода.

Само народот втор пат не паѓа на тоа. Не е ретардиран народов драг, тогаш Мицко нека се прости од премиер, за другиот да не правиме муабет. Во таков случај, ќе го изгласаат масовно Апасиев

или на крај краева од инает може да ја изгласаат Солза Грчева, што носеше турски серии на гласањето тука, мајкооо :hehe: Па она победи тука хахахахаххаа