dallavera
Добро-Познат Член
- 3,664
- 4,308
- 113
Гајле ми е за твоево гајле, јас немам гајле.А што мене треба да ми е гајле што тебе ти е гајле?
Гајле ми е за твоево гајле, јас немам гајле.А што мене треба да ми е гајле што тебе ти е гајле?
Извини другарке на Спенџи. Упознај ме со неаНе верувам. Ова е ту мач, плус оној лудакот од Доказмк го пишал.
Ни на сон другарка.Извини другарке на Спенџи. Упознај ме со неа
Ма каква Инста, упознај ме да ја бојосуваме собата на газдарицата нејзина.Ни на сон другарка.
Ене ти ја Инста, свршува на Тесалоники, мислиш нешто најјако на свет е тој град. Па уште споредува Грците вака украсуваат, вакви места онакви, за разлика од 'македончињата'.
Мрш мори козо една евтина.
Па ти кажав, ене ти ја 'Тесалоники' била. Мислиш она од Париз е па во париската фамилија ја учеле дека тоа се вика Тесалоники. Мајко мила!Ма каква Инста, упознај ме да ја бојосуваме собата на газдарицата нејзина.
Па за неа тоа е Лондон или Амстердам, за подобро и не знае глупавата.свршува на Тесалоники
Ауууууу го отепа човековАман ма, што ти е ?
Тука ни се правиш Бог и батина, а пред женска цмиздриш као п....
Ајде соземи се, сподели, ќе те утешиме
Урламммм уште ова ми фалешеее
Еве утепан одам. Се погледна ти у огледало да видиш да не си утепан?Ауууууу го отепа човеков
Ништо не ми фали, за тебе не знам.Еве утепан одам. Се погледна ти у огледало да видиш да не си утепан?
Штом не ти фали што *** гледаш туѓо гајле?Ништо не ми фали, за тебе не знам.
Ти си сиротиња, треба да бидеш под надзор.Штом не ти фали што *** гледаш туѓо гајле?
Сиротиња има само СмедеревоТи си сиротиња, треба да бидеш под надзор.
Марисол Ледесма Гарцес дел Ваље!Ајдеее луѓе весело само.
Нема кавги, депресии, утре може ќе не' нема. Затоа секоја минута е вредна, а ја сфатив дека во мојот живот јас сум највредна, а не будала некоја.
Така и ти далавера, уживај во мигот, назад нема.