Мобилни оператори

• Автор на оваа тема Burrows
  • Датум кога е започната темата

Delux

Добро-Познат Член
688
850
93
Дечки, кој е на А1, може да се најави на "Мојот А1" апликацијата. За роденденот, се паѓа на секој, по некој пакет.
Еве мене 50 гига во МК, а на мојте 5 гига во роаминг.

Some Special

Добро-Познат Член
15,171
21,597
113
Исто можноста некој од кругот на тие што се на иста претплатничка сметка да ти префрли интернет кога немаш е одлична опција.
За Магентата конкретно, Телеком пред неколку години имаа да се префрли интернет и во S и во M и во L. Откако зголемија GB на мобилниот интернет во M, во S не можеше да се префрли. А лани откако L ја направија Unlimited, не може да се префрли ни од таа во M, а за S веќе да не зборуваме. Сега може да се префрли единствено од M во M.

Some Special

Добро-Познат Член
15,171
21,597
113
Телекабел имаат пакет од 500 денари со 10gb интернет каде што може да се активираат плус 20gb за 200 денари, а вадат нов пакет од 700 денари со 30gb нет. Лол.

anonimen

Добро-Познат Член
11,551
11,245
113
Телекабел имаат пакет од 500 денари со 10gb интернет каде што може да се активираат плус 20gb за 200 денари, а вадат нов пакет од 700 денари со 30gb нет. Лол.

Јас ја користам оваа од 500
Супер ми е, некогаш ги трошам, некогаш не овие 10ГБ
Ама во секој случај, како понуда е супер

anonimen

Добро-Познат Член
11,551
11,245
113
Оваа понуда кај Лајка изнесува 3200 ден годишно или месечно 266 ден плус 12гб интернет + смс бесплатни, незнам што е „супер“ понудата на Телекабел.
Не се стабилни, тоа е супер кај телекабел, имаат стабилност

• Божее
Реакции: nina

Some Special

Добро-Познат Член
15,171
21,597
113
Не се стабилни, тоа е супер кај телекабел, имаат стабилност
Во што конкретно не се стабилни Лајка според тебе? Мрежата ја користат од А1 и во однос на покриеност и брзина на интернет е исто како нив. "Нестабилни" се можам да кажам само во однос на важноста на понудите. Денес ги имаат овие пакети, утре не се знае.

И што е стабилно кај Телекабел? Јас од тоа што знам, имаат многу поплаки и корисници кои ги имаа, ги изгубија и им заминаа. И тој мал удел на пазарот со мобилна што го имаа, си го намалија, а Лајка бележи зголемување откако ги извади овие ефтини пакети со кои добиваш многу повеќе во однос на другите, а плаќаш многу помала цена.

• Ми се допаѓа
Реакции: nina

anonimen

Добро-Познат Член
11,551
11,245
113
Во што конкретно не се стабилни Лајка според тебе? Мрежата ја користат од А1 и во однос на покриеност и брзина на интернет е исто како нив. "Нестабилни" се можам да кажам само во однос на важноста на понудите. Денес ги имаат овие пакети, утре не се знае.

И што е стабилно кај Телекабел? Јас од тоа што знам, имаат многу поплаки и корисници кои ги имаа, ги изгубија и им заминаа. И тој мал удел на пазарот со мобилна што го имаа, си го намалија, а Лајка бележи зголемување откако ги извади овие ефтини пакети со кои добиваш многу повеќе во однос на другите, а плаќаш многу помала цена.
Колку што слушам од некои што користеле, мрежата не била стабилна, ниту пак интернетот

А за Телекабел, не знам за другите, јас си немам проблем, се е океј

SomebodyUnique

Добро-Познат Член
6,400
3,140
113
А, пример, ако си имаш пакет/тарифа активирано и да си го/ја реактивираш цело време, нема да си трае контонуирано? Без разлика дали го има сега пакетот за активирање кај нови корисници.

Some Special

Добро-Познат Член
15,171
21,597
113
А, пример, ако си имаш пакет/тарифа активирано и да си го/ја реактивираш цело време, нема да си трае контонуирано? Без разлика дали го има сега пакетот за активирање кај нови корисници.
Мислам дека нема да може да се реактивира пакет кој не е во тековната понуда.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
  • Веруваме дека нашиот припејд сегмент ќе биде вистинско освежување на пазарот, а нашите припејд корисници ќе имаат пристап на апликации МplayTV I Balkan music кои ќе понудат филмски, сериски и телевизиски содржини, како и најдобрата регионална музика, рече Лопичиќ.

SomebodyUnique

Добро-Познат Член
6,400
3,140
113
Катастрофа им се и комбо пакетите. Колку што разбрав јас, нудат ОГРАНИЧЕН интернет. Не мобилен, туку домашниот интернет го нудат ограничен. :off: