Политика и економија

• Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

Some Special

Добро-Познат Член
15,180
21,623
113
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Таче и Спасовски пееле "Еден ден ќе ме молиш ќе ме сонуваш..." :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА :smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje:

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Ако претходниот беше глуп и неписмен, овој е пута два дефинитивно...
Што дијагноза ли имаат да ми е знати...

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Денес на тапет онаа небитната за култура. Лом ја направија :406389:

Ако акооо, браво телевизиички, така треба, националното на прво место!

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Море види му постови, јако удира.
Снежа сега лиже газ, Апасиев има забрана на таа тв веројатно сеуште, по Данела дрва и камења.

Затоа во моментов Канал 5 е најдобра информативно со добри критики, а Сител по неа, малку порезервиранки се они. Телма ми тераат некоја политика, Алфа е цепки.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,103
113
Зошто сега се фрлаат пари на предизборна кампања, избори за советници? Еве во сабота во Тетово ќе има избори за советници и овие две недели се праат некој настани, мини митинг собири, се делат рекламни материјали, се даваат мајци, пенкала, упаљачи.

Delux

Добро-Познат Член
688
850
93
Во последно време не следам вести. Зошто има избори во Тетово? Нели имавме пред година време? И само за советници ли се гласа? За сите или само за неколку советнички места? Ниш не ми е јасно.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,103
113
Во последно време не следам вести. Зошто има избори во Тетово? Нели имавме пред година време? И само за советници ли се гласа? За сите или само за неколку советнички места? Ниш не ми е јасно.

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
Зошто сега се фрлаат пари на предизборна кампања, избори за советници? Еве во сабота во Тетово ќе има избори за советници и овие две недели се праат некој настани, мини митинг собири, се делат рекламни материјали, се даваат мајци, пенкала, упаљачи.
Си ги мерат отровните јазици рамковнистичките партии, мака им е` на рамковнистичките плави жолтици бидејќи го изгубија градоначалничкото место во општина Тетово, па се надеваат дека барем мнозинството во општинскиот совет ќе го вратат на вонредни локални избори за општинскиот совет.

Останува на Македонците - и онолку малку колку што останале - да излезат и масовно да гласаат за Левица - партијата на гемиџиите.

Убаво ќе им дојде по некој македонски гемиџија на рамковнистите во советот на општина Тетово, да им ги боди очите, бидејќи глас за плавите жолтици е глас за велепредавство, а глас за пвеводбениците е глас за молчаливи абдали - со почит и извинување кон абдалите, верувам дека вредат повеќе од пвеводбениците.

Delux

Добро-Познат Член
688
850
93
На 20 август ќе се одржат и избори за градоначалници на општините Маврово и Ростуше и Центар Жупа. Во овие општини ова ќе биде трета среќа со оглед дека на локалните избори во октомври лани и неколку месеци подоцна, немаше доволно излезени граѓани на гласање за да може да се изберат градоначалници.
Леле некаде ни градоначалници немало :smeenje:

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Само избори во МК е спектакл од настан.

Земја без естрада, култура, телевизиска продукција. Не знам дали е за смеење или плачење.
И криви се овие сега, никој друг! Поради осетливи теми како името и Бугарија , кои ги чепнаа, нормално на никој не му е дојдено до нивна естрада, нивна култура...

Steff

Добро-Познат Член
33,693
45,246
113

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Ова е првата ноќ кога ќе славам. Втора ноќ како премиерка нема да доживеам, ќе ме избркаат како куче :428589: