Политика и економија

• Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,105
113
Moже смирено, но за ваков народ мора лошо. Тоа лошо не мора карање, едноставно пожали се или пофали, има некои од Водовод кои до ден денес ми честитаат празници во пораки, го имаат мојот број од контакт центарот кога ѕвонев на пијано за да ги фалам и беa пресреќни што некој ги фали.
Ок ова но што правиме со сутството, образованието, здравството и се друго пишано во коментарот кој го ставив тука во темава?

Beauty

Администратор
49,891
61,908
113
Ок ова но што правиме со сутството, образованието, здравството и се друго пишано во коментарот кој го ставив тука во темава?
Тури им пепел, отидено е тоа во неповрат.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,105
113
Тури им пепел, отидено е тоа во неповрат.
Затоа народот бега од државава. Јас разбирам треба да си ја сакаме и да се бориме за подобро да биде и за нас а и за идните генерации но нешто што отишло во неповрат тешко да се врати.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Со вакви дефетистички размислувања, мајке ми нема далеку да стасате. :)

Beauty

Администратор
49,891
61,908
113
А што треба, да крадеме и ние, да пцуеме, викаме?
Јок. Помил ми е животот отколку они таму по фотељи.

Beauty

Администратор
49,891
61,908
113

Ама доста веќе со таа факинг заедничка историја!
ДОСТА, АМАН! Ниеден ама ниеден нормален човек во МК не мисли дека Мк има било што со Бугарија, како тоа не им е јасно, ја не сфаќам ???? Ние имаме сличен менталитет со екс ју земјите, влијанието е од таму, а не од Бугарија, без разлика што јазиците ни се послични итн.
Значи оставете не на раат веќе, аман , и нека се прекине било каква дискусија со таа земја, под итно. Не сакаме да имаме ништо со таа земја и тоа е јасно како ден.
Jaс сум Македонка со чувство на бивша Југословенка како и моите претци, и не сме ни Бугари, ни Грци, ништо. АМАН!

Грција беше друг случај, заврши таа работа и готово, но ова со Бугарија е очајно, гадно и срамно.

Beauty

Администратор
49,891
61,908
113
Која кралица е оваа :190950: Па уште со шеширот и цигарчето пред суд :se poklonuva:::406389:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,105
113
Сергеј еднаш го коментираше. Нормално си го пофали како бил добро облечен.

Beauty

Администратор
49,891
61,908
113
Не е добро, одлично е облечен, најскапи брендови пукаат од глава до пети.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,105
113
Нека скисне во затвор. Ич не ги жалам таквите што си правеле лоши работи за себе и општо за државата само за они да си живуркаат на висока нога.

Beauty

Администратор
49,891
61,908
113
Може ТИ да не сееш страв и паника кај и така исплашениот и сирот народ?
Ако толку ти е страв, земи меси леб уште од сега, па кога ќе дојде зима, со баба ми ќе дојдеме и ќе купиме од твојата пекара, нормално ако не е проблем

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,248
113
Може ТИ да не сееш страв и паника кај и така исплашениот и сирот народ?
Не може, затоа што профитира од вакви глупости. Само во состојба на страв и исплашеноста може да владее ѓубрето.

Beauty

Администратор
49,891
61,908
113
Па не знам што е полошо, овој што прави апокалипса, или нашиве што везе немаат како утре ќе биде, а не па на зима :smeenje:
Ама па овој вика не покачувам струја, а нашиве ништо не викаат и ќе покачат.

Beauty

Администратор
49,891
61,908
113
18 јуни, сенароден протест во Скопје

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,105
113
Што дека протест ништо нема да се смени во државава. Државава ни е до гуша во гомна и не помага ни господ да беше жив да ја спасува.

Beauty

Администратор
49,891
61,908
113
Епа ај уште толку нека тоне, ако не?

Има спас, се издржало милион години, и секогаш имало и добри и лоши моменти.

Ај, Марисол, прекини маааа :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,105
113
Затоа тонеме како држава.