Aslan Turkey
Добро-Познат Член
- 4,249
- 1,736
- 113
Добро добро еве патент на уста ставам. Не ми ја земај РефикаДОСТА СО ГЛУПОСТИ !!!!!
Пак ќе го натерам софтверот да ти ја избрише темата за Рефика!
Добро добро еве патент на уста ставам. Не ми ја земај РефикаДОСТА СО ГЛУПОСТИ !!!!!
Пак ќе го натерам софтверот да ти ја избрише темата за Рефика!
Ја извинување сакам што ме рече перверзњак и манијак. Иначе ќе те тужам во Врховен Бјути суд.Добро добро еве патент на уста ставам. Не ми ја земај Рефика
Што е сега Еден крив за сѐ?Еден е откачен, еден луд , а еден перверзњак, манијак
Пушти, нема врска ова со тебе, измислува Аслан нешто пак, како и за имиња на ликови.Што е сега Еден крив за сѐ?
Фино друштванцеЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе
Таа што со ја ставил на аватар е поголема к од мамба. Се онади по вецињата на кафеаните. Беше заљубена у менеПерверзњакот турски ми ја украде Мамба.
Морав да ја сменам со штрблата и другарка.
Фини неки људи.Таа што со ја ставил на аватар е поголема к од мамба. Се онади по вецињата на кафеаните. Беше заљубена у мене
Лелеее уште ова фалешеТаа што со ја ставил на аватар е поголема к од мамба. Се онади по вецињата на кафеаните. Беше заљубена у мене
Oколу Асланчо, само курви. Ти реков он е макро. Со сите се е*&т, него не му даваат.Лелеее уште ова фалеше
А има некоја од овие поштена, домаќинка да знае мусака да направи и млеко да загрее за децата ?
И Мамба не ја бендиса?Барем да беа некој женски убаај. Се некој фаца мртваца.
Искрено да ти кажам ништо посебно убавинаИ Мамба не ја бендиса?
Престани тииииИскрено да ти кажам ништо посебно убавина
Срррамота бре, земи ја и приватно, нели трчала по тебе.Чекај Далаверско перверзијо гледај како ти ја превземам и Мачкица
Што може да се очекува од манијак, макро и крадец?Срррамота бре, земи ја и приватно, нели трчала по тебе.
Слични сме душоШто може да се очекува од манијак, макро и крадец?