Steff
Добро-Познат Член
- 33,695
- 45,248
- 113
Љубазно, пријатно.
Љубазно, пријатно.
По београдски?Љубазно, пријатно.
Па ти викам во Бгд е само очигледно.Ваљда по српски срц, евентуално по војводински? Коментар од другарка од Војводина, ама поима немав што е ова uljudno.
Не верувам, ти кажувам женава е поетеса и писателка. Ми пушти еднаш расказ, дали 60% го разбрав, а си мислев знам српски.Па ти викам во Бгд е само очигледно.
Ја од нашиве поетеси 60 посто МК не разбирам, а не па српски па и тиНе верувам, ти кажувам женава е поетеса и писателка. Ми пушти еднаш расказ, дали 60% го разбрав, а си мислев знам српски.
Не, уљудно е синоним за пријатно и љубазно.По београдски
Каква Војводина, каков БГ тоа е книговен јазик, нормално е така да зборува зошто е писателка.Ваљда по српски срц, евентуално по војводински?
И бивша професорица српскоме језику, ус пат.Не, уљудно е синоним за пријатно и љубазно.
По београдски ти се оние ретардоштини ала пета генерација БеограЏана, бесмислено акцентирање на зборови и слични филмови и преглумувања.
Каква Војводина, каков БГ тоа е книговен јазик, нормално е така да зборува зошто е писателка.
Тоа у порака се пишува, не вака јавно.Ем ку*ва
Што јавно кога сите знаат ако е танчерка и меанџика се подразбира дека е и тоаТоа у порака се пишува, не вака јавно.
Детали ?Што јавно кога сите знаат ако е танчерка и меанџика се подразбира дека е и тоа
Бројче за контакт?Што јавно кога сите знаат ако е танчерка и меанџика се подразбира дека е и тоа
Еве ги ги далаверски перверзии. Тешко на Агицата со нас. Еден е откачен, еден луд , а еден перверзњак, манијакБројче за контакт?
Ја мислам ова за себе си го кажа. Три во едно и откачен и луд и перверзњак.Еве ги ги далаверски перверзии. Тешко на Агицата со нас. Еден е откачен, еден луд , а еден перверзњак, манијак
Марко - откаченЈа мислам ова за себе си го кажа. Три во едно и откачен и луд и перверзњак.
Само на машки во парк. Така еднаш рече мислам.Марко - откачен
Далавера - далаверски перверзњак
Аслан Беј - луд
Јас не сум перверзњак и манијак да им се пуштам на секого
А што ти е гајле на кого јас се пуштам на кој сакам ќе си се пуштам бог да чуваСамо на машки во парк. Така еднаш рече мислам.
Не ми е гајле, сам си кажа еднаш. Од тогаш ми е страв во парк да појдам.А што ти е гајле на кого јас се пуштам на кој сакам ќе си се пуштам бог да чува
Дојди во парк ние педерите ќе те силувамеНе ми е гајле, сам си кажа еднаш. Од тогаш ми е страв во парк да појдам.