Симни ја апликацијата на Неотел на телефон и провери. Имаат враќање на програмата од последните 10 дена.За текст, ми треба инфо и дали Телма и 24 емитуваат така?
За Сител и Канал 5 деновите вторник, среда и четврток, така?
Кој знае што ќе биде.Што им е на СДС со овие реклами како Шилегов гали животни?
Мислат дека ќе го повторат успехот на независните, ама џабе, народот памти кој колку придонел за општината. Данела мислам тек ќе гази кога ќе се соберат и овие што гласаа за независните кандидати.
Видоа од другарите во Србија како се "справува" со вирусот па си рекоа ај да препишеме.А тие во најлошо зеле па одобриле свадби на затворено и неограничен број луѓе на маса во кафичи. Ми се гади од глупостите. Ми се гади.
Тоа можеш и сега, just sayin'слушање цела ноќ песни од Сузе
Ако победат жените, ќе има урлање у цел Чаир и ја честам кафана. Две работи се битни: да падне ДУИ од власт оти е важна историска шанса, а второто е ВМРО т.е. македонец да го врати Кичево во наши раце.Ако победи вечер фаворитот, на форумов ќе има трескање од земја, вриштење, урлање, кршење чаши, трескање телевизори од земја, фрлање миксери од прозор, удирање по машината за перење, слушање цела ноќ песни од Благица и Сузе, играње ластик на трпезариска маса, фрлање вазни на земја итн.
Не се сомневам толку многу за Скопје, а богами и Центар може да се шлепа исто. #ЖенаЌеБиде... и Скопје да дојде во трезни раце.