Политика и економија

• Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
49,886
61,905
113
За текст, ми треба инфо и дали Телма и 24 емитуваат така?
За Сител и Канал 5 деновите вторник, среда и четврток, така?

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
За текст, ми треба инфо и дали Телма и 24 емитуваат така?
За Сител и Канал 5 деновите вторник, среда и четврток, така?
Симни ја апликацијата на Неотел на телефон и провери. Имаат враќање на програмата од последните 10 дена.

TVman

Добро-Познат Член
16,698
13,079
113
Што им е на СДС со овие реклами како Шилегов гали животни? :smeenje:

Мислат дека ќе го повторат успехот на независните, ама џабе, народот памти кој колку придонел за општината. Данела мислам тек ќе гази кога ќе се соберат и овие што гласаа за независните кандидати.

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Што им е на СДС со овие реклами како Шилегов гали животни? :smeenje:

Мислат дека ќе го повторат успехот на независните, ама џабе, народот памти кој колку придонел за општината. Данела мислам тек ќе гази кога ќе се соберат и овие што гласаа за независните кандидати.
Кој знае што ќе биде.
Ќе фрлаат деновиве сероњиве пари, ќе потплатуваат, ќе уценуваат, нема тек така да го дадат Скопје.

Beauty

Администратор
49,886
61,905
113
Данела е фантастична, ја следев на 24ка.
Класа. Свесна дека од другата страна има јато на неспособни гнилежи.
Издржи, царице!

А тие во најлошо зеле па одобриле свадби на затворено и неограничен број луѓе на маса во кафичи. Ми се гади од глупостите. Ми се гади.

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,247
113
А тие во најлошо зеле па одобриле свадби на затворено и неограничен број луѓе на маса во кафичи. Ми се гади од глупостите. Ми се гади.
Видоа од другарите во Србија како се "справува" со вирусот па си рекоа ај да препишеме.

Beauty

Администратор
49,886
61,905
113

Не дека издржа таа, и на неа толку и сече во главата :haha:

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Времето го вративме, ај па ако не и ВМРО да си го вратиме ехеххее ок, океј, сам ќе се банирам :haha:

Ајмо масовно на гласање (да де, мала наредба, знам дека шефицата нема да ме утепа <3 ) ако сакаме да си бидеме зоон политикон во правата смисла на зборот.

Beauty

Администратор
49,886
61,905
113
Ако победи вечер фаворитот, на форумов ќе има трескање од земја, вриштење, урлање, кршење чаши, трескање телевизори од земја, фрлање миксери од прозор, удирање по машината за перење, слушање цела ноќ песни од Благица и Сузе, играње ластик на трпезариска маса, фрлање вазни на земја итн.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Ако победи вечер фаворитот, на форумов ќе има трескање од земја, вриштење, урлање, кршење чаши, трескање телевизори од земја, фрлање миксери од прозор, удирање по машината за перење, слушање цела ноќ песни од Благица и Сузе, играње ластик на трпезариска маса, фрлање вазни на земја итн.
Ако победат жените, ќе има урлање у цел Чаир и ја честам кафана. Две работи се битни: да падне ДУИ од власт оти е важна историска шанса, а второто е ВМРО т.е. македонец да го врати Кичево во наши раце.

Beauty

Администратор
49,886
61,905
113
Јефто, што викаат твоите информации од терен, како е работа?