Абе отвори тема мултимедија и таму ќе става онОтварај де, што серии ќе поставуваш кажи ако не, да ги отворам темите ?
Да нешто мултимедиа, видеомедиа или пак пакетмедиа може да биде насловот. Како што има емдт српскиот форум. Би отворил тема јас во офтопик ама ја немам таа опцијаАбе отвори тема мултимедија и таму ќе става он
Доволно е мултимедија, ни на емдт не е емдтмедија.Да нешто мултимедиа, видеомедиа или пак пакетмедиа може да биде насловот. Како што има емдт српскиот форум. Би отворил тема јас во офтопик ама ја немам таа опција
Имало таков подфорум , а не сум видел за што е. Не е дозволено во таа тема да се коментира, ниту неможам тема да отворамЕне ти Мултимедија подфорум, во делот ЗАБАВА.
Отвараш тема, именуваш тема, во неа ставаш видеа.
За друга серија/емисија, друга тема.
Не за жал или еве отвори ти тема таму . Не е битно кој ќе отвори темаВиди сега дали може тема да отвориш таму.
Требало би да ти се појави Наслов на темата и тука пишуваш наслов и потоа ќе ти излезе опција за првиот пост.Не за жал или еве отвори ти тема таму . Не е битно кој ќе отвори тема
Нема ни кај мене, ама ние не сме поставувачи. Веројатно е можно само одредени членови таму да отворат теми.Изгледа никој не може да отвори тема таму. И кај мене нема таква опција.
Се што снимам се ќе ставам од серии , емисии цртани , филмови, концерти фестивалиКако да отворам тема, кога појма немам што имаш на ум да ставаш ?
За секоја содржина ќе си отвориш посебна тема каде што ќе ги поставуваш сниманите материјали.Се што снимам се ќе ставам од серии , емисии цртани , филмови, концерти фестивали