Steff
Добро-Познат Член
- 33,695
- 45,247
- 113
Пробав денесНа Инстаграм конечно во Македонија е достапна опцијата Music за на Storу. Ja проба некој? Се наоѓаат доста песни.
Од Тоше имаше некој што на сторито ги вади со текст
Пробав денесНа Инстаграм конечно во Македонија е достапна опцијата Music за на Storу. Ja проба некој? Се наоѓаат доста песни.
Цели се, ти си бираш кое делче од песната сакаш да го ставиш на стори.Кога го гледаш таквото Story може да кликнеш на песната и се отвара песната во прозорче за слушање. Само што глупо е што не се цели песните.
Видов неко Србинки се фалеа вчера. Редни беше, Македонија и Србија ко најзатуцани беа за ова.На Инстаграм конечно во Македонија е достапна опцијата Music за на Storу. Ja проба некој? Се наоѓаат доста песни.
Да, искрено мене ова тешка глупост ми е. Порано беше подобро.Ви се споија Инста и МСН?
Не?Ви се споија Инста и МСН?
Да и не видов некоја битна разлика. Има нешто што јас не го заприметив а е битно со ова спојувањево?Ви се споија Инста и МСН?
Е мене тоа па најмногу ме нервира. Порано беше подобро.Можиш бои на чатот, теми да менуваш.
Ќути, ставиле лилјакова боја, ќе се убијам.Е мене тоа па најмногу ме нервира. Порано беше подобро.
Не треба на инста објави за рецепти, лекови, и такви глупостиНајдобро е да ги спојат Инстаграм со Фејсбук во една апликација бидејќи секако имаат скоро исти работи. И на Фејсбук и на Инстаграм има ставање слики и сториња па со спојувањето нема ништо да се изгуби.
Ужас... Да е некоја нормална боја и ај, но ова ми е безвезе. А и овие други теми што можат да се менуваат се крш.Ќути, ставиле лилјакова боја, ќе се убијам.
++++++++++Не треба на инста објави за рецепти, лекови, и такви глупости
Се сложувам Фејсбукот откако има опција правење страници е како агрегатор за вести. И на тоа може да му најдат решение. Посебен дел/сајт и апликација кај што ќе бидат сместени тие работи и кој сака ќе си го отвори тоа и нека чита.Не треба на инста објави за рецепти, лекови, и такви глупости
Намерно не ги делат, така ќе губат од реклами оти никој нема да го гледа делот со страниците.Се сложувам Фејсбукот откако има опција правење страници е како агрегатор за вести. И на тоа може да му најдат решение. Посебен дел/сајт и апликација кај што ќе бидат сместени тие работи и кој сака ќе си го отвори тоа и нека чита.