Политика и економија

• Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
На Геровски прво ќе му честитам ако е 12ти, па на тебе :haha: :haha: :haha:
Ете, тој објави вечерва за 10, 11 и 12.

Сега ако ВМРО не се пуштат во кампања со Рекет, името и ред други скандали, џабе ќе биде се.
Не знам за Геро, ама мојот извор беше доста добар...
Денеска сменија у последен момент по притисок датумот. :)
Името не смее да го спомнуваат многу, забрана од Калето. Бомби наводно реков се договориле да нема, но ќе видиме...

Нема шанси работен ден да биде. Сигурно е 12-ти.
15ти е исто работен, го договориле за неработен и појше саати.

Како што чув, се' било шоу за пред народ. Тие датуми како 10-12 јули веќе биле договорени. Но, ќе видиме.
Како и да е, мислам дека многумина неопределени нема од страв за короната да излезат.
Убаво си чула (кој ти е изворот бре, а да не сум ја?!), но денеска у последен момент е сменето место 12ти да се иде на 15ти.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Еве ви бомба, вечерва ќе бараат нова вонредна, нема да е долга.

И да, Таљо ќе потпише нов датум за избори... Договорено е и то.

*извинете за пост врз пост.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Ја пак ќе се навратам на мојата фамозна анализа со моменталната ситуација, која беше делумно иста и со поранешниот директор на разузнавање, па ќе споменам одредени индикатори дека не сум згрешил (или сум знаел) за некои работи:

Како беше тоа, четвртиот апскет во кризата, хуманитарниот односно со бегалците дека пак ќе ги има а еве ги, 1000че за две недели. А со самата таа хумантитарна криза, доаѓа и третиот апсект а тоа е безбедносната криза што ја носат и овие терористи.

Beauty

Администратор
49,886
61,905
113
  • Автор на оваа тема
Мене ми е смешен од глупости, искрено.

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,247
113
Тимчо звани лосос во зелен сос. >>>>>>>>>>> Тимчо звани лосос на жар.

Наша Дани има вкус, оној од Турција Мистер Мочко, овој политичар Лосос во зелен сос, браво :pie kafe:

Beauty

Администратор
49,886
61,905
113
  • Автор на оваа тема
Дани среќо и твој Тимче лопов. :smrk:
2016-та! Нели читаш?
Ти гледај од 2017-та до денес кога се смени власт, што се' не е потрошено, а за пред 2017-та видовме како судски се справија овие. Во превод, никако. :hehe: И ќоро и сакато што испокраде се' е на слобода.

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
2016-та! Нели читаш?
Ти гледај од 2017-та до денес кога се смени власт, што се' не е потрошено, а за пред 2017-та видовме како судски се справија овие. Во превод, никако. :hehe: И ќоро и сакато што испокраде се' е на слобода.
Иста багра се и тие и тие. Штета што работам на изборен ден иначе ќе гласав за трета опција.

Beauty

Администратор
49,886
61,905
113
  • Автор на оваа тема
Луѓе, здравството било во хаос. ХАОС!
Немало слободни болнички капацитети, многу луѓе не се третираат, не им се јавувал никој, шетале... хаос било.
Господ да е на помош.

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Луѓе, здравството било во хаос. ХАОС!
Немало слободни болнички капацитети, многу луѓе не се третираат, не им се јавувал никој, шетале... хаос било.
Господ да е на помош.
А тоа што на другарка и се јавиле да ја проверат дали е во самоизолација пошто демек била позитивна, а она нит имала контакт некој, нит се тестирала.

На крај испадна, некоја друга жена со исто име е позитивна, ама докторите дале адреса и број од другарка ми.
Значи какви неписмени луѓе работат.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Дани среќо и твој Тимче лопов. :smrk:
Дај бре лудаков од твитер не ми го споделувај... :off: :nikako:
Дечки, а да ве уведам на твитер, па да се запознаете со кој се фејк њусери, дрндала со разни курешници и слично, за да не потпаѓате одма под овие црпнативе што се северџанско граџанство...
Од вакви секој втори ден добивав посветени твитови со желби ракови да добијам... :lilee:

Иста багра се и тие и тие. Штета што работам на изборен ден иначе ќе гласав за трета опција.
Од 7 сабајле до 21 ноќе имаш право да гласаш, така што, можеш да си дадеш гласот. ;)

И да, во поглед на контролата за самоизолација, ќе преќутам, но ќе споменам дека забавно му беше, го мониторираа на почетокот со двогледи, со титкање, да мафта, итн итн...

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113
А тоа што на другарка и се јавиле да ја проверат дали е во самоизолација пошто демек била позитивна, а она нит имала контакт некој, нит се тестирала.

На крај испадна, некоја друга жена со исто име е позитивна, ама докторите дале адреса и број од другарка ми.
Значи какви неписмени луѓе работат.
На вести и од луѓе сум слушал дека често луѓето позитивни на корона тест даваат погешна адреса и број.

Beauty

Администратор
49,886
61,905
113
  • Автор на оваа тема
Видете ги овие српски глупости, видете какви политички спотови се снимаат таму
Значи пак ќе кажам - ГОСПОДЕ помилуј :religiozen::religiozen::religiozen: