Политика и економија

• Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

Steff

Добро-Познат Член
33,694
45,246
113
Видете ги овие српски глупости, видете какви политички спотови се снимаат таму
Значи пак ќе кажам - ГОСПОДЕ помилуј :religiozen::religiozen::religiozen:
Погледни и оваа глупоштина со лажни опозиционари:

И потоа треба некој во недела да излегува и да учествува во овој ретардиран циркуз??? #бојкотирам

Ова не е нормално, не! Зошто вакви глупости?
Па каков председател на партија, таква и кампања. Ужасно ретардирана.

Ова е евтин и страшно бедан покушај да се изманипулираат луѓе да излезат на избори и да даваат глас за оваа имбецилна партија и нејзин председател, затоа што дел од опозицијата бојкотира избори.

Момент со Ш1 телевизија како алузија на N1 е уште еден доказ колку не знаат ништо паметно да направат. Па барем некако индиректно нешто да измислат, ама не, тие ископирале логото :off:

Вчера Јефто убаво кажа, а јас ќе дополнам - Избори 2020 кај нас и СНС машинерија се навреда за људска интелигенција.

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113
И потоа треба некој во недела да излегува и да учествува во овој ретардиран циркуз??? #бојкотирам
Затоа, во недела (најдоцна) излезете на гласање на единственото нормално место за гласање: Шитовизија. Дури имаме и продолжено време за гласање - до 21 часот. :406389::406389::406389:

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Дај бре лудаков од твитер не ми го споделувај... :off: :nikako:
Дечки, а да ве уведам на твитер, па да се запознаете со кој се фејк њусери, дрндала со разни курешници и слично, за да не потпаѓате одма под овие црпнативе што се северџанско граџанство...
Од вакви секој втори ден добивав посветени твитови со желби ракови да добијам... :lilee:

Од 7 сабајле до 21 ноќе имаш право да гласаш, така што, можеш да си дадеш гласот. ;)

И да, во поглед на контролата за самоизолација, ќе преќутам, но ќе споменам дека забавно му беше, го мониторираа на почетокот со двогледи, со титкање, да мафта, итн итн...
Не можам ако работам од 15 до 23, а не сум Скупјанец и меѓуградски превоз немам. :haha:

П.С. мислев Тимче е од северниве, ете толку пратам политика. :smeenje:
П.П.С. СДС не ги сакам ни под разно, ама ни мицковискиве фолоуери такуѓере.
Криминал за мене е криминал, независно од која партија е извршителот.

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
На вести и од луѓе сум слушал дека често луѓето позитивни на корона тест даваат погешна адреса и број.
Да, ама не можеш да погодиш адреса на лице што има исто име и презиме ко тебе. Шансите за тоа се еден во неколку милиони.

Steff

Добро-Познат Член
33,694
45,246
113
Затоа, во недела (најдоцна) излезете на гласање на единственото нормално место за гласање: Шитовизија. Дури имаме и продолжено време за гласање - до 21 часот. :406389::406389::406389:
Леле Интровизија тогаш морам за понеделник да померим!

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113
Сабота- Евровизија, недела- Шитовизија, понеделник- Интровизија.

Машала многу шоу- програми :406389:
После тоа следува и уште. :406389:

Ама да не откривам(е) уште сега, прво сегашниве шоуТа да поминат. :406389:

Beauty

Администратор
49,883
61,902
113
  • Автор на оваа тема
Аууууууууууууууууууууууууууу

ААУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

Боки : Одлуката е политичка! Парите барајте ги кај Зоран и Вице Заев!

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113

Beauty

Администратор
49,883
61,902
113
  • Автор на оваа тема
Цццц кога е ова?

За мене, без навреда, но генерално српската нација е сељачка нација.
Но затоа они се држава! Не им треба ни Европа ни ништо според мене. Србија е држава, за разлика од ова тука што не знам што е, затоа што и самиот народ не знае што е.

Beauty

Администратор
49,883
61,902
113
  • Автор на оваа тема
Абе ова стварно се спотови или пародии прават на твитер?

Не е можно до толку да се ненормални со овие глупости :religiozen:

Steff

Добро-Познат Член
33,694
45,246
113
Брачо Срби, лесна ви душа со овакви. :smeenje::smeenje:
Ретардирани Чанак и Чомиќка. Дебело дупе им зинато за собраниски ресторан и ниски цени на кафе и јадење. Тие за друго ништо не знаат, цел живот се влечат по собрание. Мислам најголем отпад од опозицијата им е во таа коалиција.

Абе ова стварно се спотови или пародии прават на твитер?

Не е можно до толку да се ненормални со овие глупости :religiozen:
Стварно. Ова во некоја нормална земја и нормален случај би била пародија на избори, ама ова е стварно.

Со ваква опозиција, честитки Вучиќ уште денеска.
Ова не е опозиција. Тие се лажни опозиционари и отпад од Демократска странка и само привидно се опозиција на изборни список.

Генерално на српска политичка сцена никој не е нормален, ама барем дел од опозицијата има грам мозок да не учествува во ваква една пародија од избори.

Еве ви уште еден бисер од рекламна кампања: