Политика и економија

• Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113
Некој од прв ден добил ли од тие ваучерите за туризам?

Јас проверив пишува дека добивам и испратено ми е email но не ми стигнало сеуште.

Исто проверив и за картичката за домашни производи таа ја добивам.

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,247
113
Јас вака кога ќе паднат сегашниве од власт. :hehe:
И јас кога ќе падне Вучиќ + кога дознав дека небитни турски Кокошки во штикли ќе одат на подеднакво небитна кабловска телевизија

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113
Тешко дека ќе има исплата уште од првиот ден, ако на тоа мислеше. :406389:
Така и си мислев а и реално не е за очекување од прв ден или воопшто да се спроведе ова без да се жалат луѓе.

Еве дури и сликата на сајтот за ваучерите за туризам си ја извадиле од интернет и нема врска дека е фотографија од Македонија.

Beauty

Администратор
49,886
61,905
113
  • Автор на оваа тема
Мислам дека избори ќе направат на 15 јули.
Прашање е само дали и колку ќе излезат.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Мислам дека избори ќе направат на 15 јули.
Прашање е само дали и колку ќе излезат.
... дванајсти ;) 8-) :rolleye:

Само еве да оставам простор да не биде ја сум згрешил, но ако биде, сакам да ми честитате ехехехе. Ок, важи де, не мора честитка, да де, у реду е шо ме трпите и толку овде хахаха.

Beauty

Администратор
49,886
61,905
113
  • Автор на оваа тема
На Геровски прво ќе му честитам ако е 12ти, па на тебе :haha: :haha: :haha:
Ете, тој објави вечерва за 10, 11 и 12.

Сега ако ВМРО не се пуштат во кампања со Рекет, името и ред други скандали, џабе ќе биде се.

Beauty

Администратор
49,886
61,905
113
  • Автор на оваа тема
Како што чув, се' било шоу за пред народ. Тие датуми како 10-12 јули веќе биле договорени. Но, ќе видиме.
Како и да е, мислам дека многумина неопределени нема од страв за короната да излезат.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113
Тие што сакаат да излезат ќе излезат на гласање а тие што нејќат нема да излезат. Така да мое мислење е дека многумина луѓе и нема врска дали се плашат од корона или не. Да се плашеле многумина од короната ќе се почитуваат мерки секој ден и немаше да се случи тој викендот толку масовно да заминуваат Охрид, Маврово.. каде што повеќето и не почитувале мерки.

Beauty

Администратор
49,886
61,905
113
  • Автор на оваа тема
Тогаш се избега од Скопје затоа што народот сфати дека карантинот беше бесмислен тој викенд.
Веројатно тоа беше најбесмислената одлука евер :smeenje: