Политика и економија

• Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Честитки, брат. Жива и здрава да е.
Фала, да си дочекаш и ти многу внучиња и внуки.

Имам и од ова принтскрин, за секој случај. :406389: :406389:
Ааааа готово, мој чоек си, мајке ми... Ја тоа го викам архивирање... Не знаеш колку луѓе ми се плашат токму поради тоа што не знаат што материјал имам за нив, а знаат дека си архивирам од обични муабети до скокотливи теми ехеххе. Жив ѓаол, но тоа е, сигурноста пред сВе... 8-)43444

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
  • Автор на оваа тема
Ма требаше еден да рока вчера или завчера бомби, ама коа не слушаат, што да правам...
Исти ко Грујо се, им даваш готов материјал, само да го објават, они јок, неќат...
Мицко па друга приказна, мафташе со документи што немаше врска, а тие документи што ги имаше, не требаше тогаш да ги објавува... Па после хаос, па средувај изметот после него...
Бомбите на Мицкоски се искрено, без врска.
Од што се небитни, јас стварно не се сеќавам што објавуваа ВМРО од бомби, а знам дека објавуваа нешто последниов период. Не треба јавноста да ја малтретираат со секакви глупости, на сите ни е јасно како треба да звучи и изгледа бомба, а тоа е скандалозно.

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113
Ааааа готово, мој чоек си, мајке ми... Ја тоа го викам архивирање... Не знаеш колку луѓе ми се плашат токму поради тоа што не знаат што материјал имам за нив, а знаат дека си архивирам од обични муабети до скокотливи теми ехеххе. Жив ѓаол, но тоа е, сигурноста пред сВе... 8-)43444
Значи веќе ме бидува за во твојата Влада. :406389: :406389: :406389:

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Бомбите на Мицкоски се искрено, без врска.
Од што се небитни, јас стварно не се сеќавам што објавуваа ВМРО од бомби, а знам дека објавуваа нешто последниов период. Не треба јавноста да ја малтретираат со секакви глупости, на сите ни е јасно како треба да звучи и изгледа бомба, а тоа е скандалозно.
Ах, неговите не ги ни сметам за бомби аххаах.
Зборувам за други личности и материјали.
И пак ќе речам, Мицко на страна тргнете го, гледате ко мало дете праи бељи и после плаче...
Зборувам за други играчи во врвот и структурата што навистина објавуваат квалитетни содржини.

Значи веќе ме бидува за во твојата Влада. :406389: :406389: :406389:
А бе се мислев да те стаам во некоја од агенцииве, дали за национална безбедност дали во разузнавање, во дилема сум хахаха.

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
  • Автор на оваа тема
И пак ќе речам, Мицко на страна тргнете го, гледате ко мало дете праи бељи и после плаче...
Па подучете го, или нека го подучат. Сериозен човек, срамота е со вакви глупави скандалчиња со теретаната и сега со кафанава.

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113
А бе се мислев да те стаам во некоја од агенцииве, дали за национална безбедност дали во разузнавање, во дилема сум хахаха.
Зошто да не и во двете? Од повеќе места да легнува плата нема лошо да ми дојде. :406389:

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Па подучете го, или нека го подучат. Сериозен човек, срамота е со вакви глупави скандалчиња со теретаната и сега со кафанава.
Како да ти кажам, мечка од планина да симнеш, ќе научиш, магаре од мост ќе поместиш, ама едноставно некои луѓе не сакаат да послушаат...
Исти претходниот беше по зборење, овој копија...

Стварно почнувам да ги сфаќам луѓево што викаат дека нема да гласаат оти немаат за кого...
Од друга страна, пола екипа деактивира све живо и ја нема оти нервно оболе периодов мајке ми... Ја како тргна, натаму бегам...

Зошто да не и во двете? Од повеќе места да легнува плата нема лошо да ми дојде. :406389:
оТличен предлог проект! Ќе ги споиме АНБ и АР, ете оТлична реформа на безбедносно-разузнавачката служба хахахах. Кај директор на агенцијата, ќе предложам и национален координатор и советник да си у кабинет ахахххаха.

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113
оТличен предлог проект! Ќе ги споиме АНБ и АР, ете оТлична реформа на безбедносно-разузнавачката служба хахахах. Кај директор на агенцијата, ќе предложам и национален координатор и советник да си у кабинет ахахххаха.
Е, така, веќе имаме коалиција, уште избори ни фалат. :406389:

Developerv2

Администратор
337
751
93
Треба да фатиш услов за таму, отвори си тик ток навреме за тверкање од канцелариите :406389:

@Jefto
Честито внука, да е жива и здрава!

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113
Да не речеш после не сум знаел :haha:
Ма, ќе средиме и без тверкање. :406389:

Нели, @JeftoMKD? Нели? (тишина, се слушаат штурци) Викаш, не бива без тверкање, а?

Фак. :okokoren:

Ама кога е функција и фотелја во прашање, што се мора није тешко. :12263::406389:

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
но од двете зла, го бирам помалото,
Па вака мислеа многу во 2016, па гледај што не' снајде
Нема шанси јас да гласам ни за дпмне ни за сдсм, а ќе зборам и на сите околу мене тоа да не го прават.

Мицкоски вика не бил информиран за протоколите?!?!?!? АЛО, сопствениот народ и оној кој сакаш да те гласа го е*еш до даска??? Или ова му е за инат на мерките и Заев? Уште ЕДЕН пример за статусот на политичарите во нашава државичка, сигурно келнерот знаел дека не треба да го пушти внатре ама му било шубе да му го каже тоа.
Честито внуче :ziveli:

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
@Jefto
Честито внука, да е жива и здрава!
Фала шефе, да си дочекаш и ти.

Ма, ќе средиме и без тверкање. :406389:

Нели, @JeftoMKD? Нели? (тишина, се слушаат штурци) Викаш, не бива без тверкање, а?

Фак. :okokoren:

Ама кога е функција и фотелја во прашање, што се мора није тешко. :12263::406389:
А бе едно тик-токче ќе изиграш и ќе средиме, ова комисијата нешто проблем ми праи за да те пикнам хахаха

Фала ти, да си дочекаш и ти внучиња и внуки.

@JeftoMKD честито внука, нека е жива и здрава.
Фала, да си дочекаш.

Steff

Добро-Познат Член
33,693
45,246
113
А бе едно тик-токче ќе изиграш и ќе средиме, ова комисијата нешто проблем ми праи за да те пикнам хахаха
Хм, може да се искомбинира да игра со некоја песна од Шитовизија :pie kafe:

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
  • Автор на оваа тема
Денес рекорд, над 150 случаи, пишуваат медиумиве.

Е значи, немам веќе коментар. Рестарт на земјава ако може.