Честито, живо и здраво да е.Но од друга страна, па имам нова внука така што, не се замарам со политика денеска...
Честито, живо и здраво да е.Но од друга страна, па имам нова внука така што, не се замарам со политика денеска...
Нека е жива и здрава, да расте со родители.Но од друга страна, па имам нова внука така што, не се замарам со политика денеска... Но избори, тешко да има хаха.
Фала, да си дочекаш и ти еден куп внучиња и внуки.Честито
Фала брат ми, да си дочекаш и ти еден куп.Честито, живо и здраво да е.
Фала ти, да си дочекаш и ти такви радостии.Нека е жива и здрава, да расте со родители.
Не сум скопјанец, ама заглавив во Скопје.Скопјани, остана некој во метрополата?
Па сега е третата сезонаНаместо Ендер, пуштија нова еп на Женурија.
Денес во коментари кај Венко имаше барање до Министерот да се давале Тажна и Истанбулска по 2 епизоди ради карантинот. Веројатно не послушале лудаци кои пишуваат кај Венко
Ги молам форумџии кои гледаат тие натажени и херојски Суреји да се однесуваат озбилно и да не бараат нешто такво
Фала ти, да си дочекаш.Да е живо и здраво детенцето
Фала, да си дочекаш и ти ^_^Честито @JeftoMKD ,да е живо и здраво
Фала ти брат, да си дочекаш и ти на своја глава.Да е здрава и жива внуката, Јефто.
По бе, ја сум у мој Републик е Чаирит ахахах. Да не се фалам, ама преку паркинг свадба правеа, така што...Скопјани, остана некој во метрополата?
Фала шефице, да си дочекаш на своја глава и ти внучиња и внуки.Аууу, честито Јефто. Да е жива и здрава.
Во однос на твојот пост, Мицкоски се изглупира крајно со тој потег. Срамота невидена. Македонски менталитет, морал он во кафана да оди и тоа со стандардниот механизам, преку врски
Не се секирај, башка тоа што од СК ќе се пресели вирусот насекаде, ќе имаме и со други настани, како задушница на пример, наместо за викендов, еќ се појде некој следен... Контра ефект се праи... Да не се сфатиме дека сум против празници и слично, но сум за тоа да се прилагоди кон сегашната ситуација кога Ватикан и овие муслиманските земји се придржуваат, треба и нашиве... Но океј, МПЦ-ОА е со право револтирана поради ИВЗ...Јас се чудам сега што фајде ќе има овој полициски час? Скопје, моменталното жариште на корона, се раштрка низ цела МК. Исходот ќе биде фатален. Нови случаи ќе има во еден чист Охрид, во една чиста Битола, итн итн. Зошто ова? Зошто?
Види, јас како политиколог никогаш нема да се сложам да не се искочи да се гласа на избори.Имаше по мреживе идеја за Граѓански карантин за избориве. Јас сум за, иако не знам колку е паметно и да се гласа (поради вирусот) и да не се гласа (поради можни злоупотреби).
Кога ќе дојде до тоа, со две раце би те гласал, иако генерално ги мразам сите партии.И да, причекајте за некоја година ил деценија, па ако дојдам на чело на партија, Хитлер и Мусолини би станале да ми честитаат како ќе прочистам земјава... Само поентата ми е да ми дадевте бре некој глас, два, десет... Ахахахах.
Ма требаше еден да рока вчера или завчера бомби, ама коа не слушаат, што да правам...Нека намали коронава, па има време и за избори, и за дискусии, и за малтретирање со валкани кампањи и тие веќе досадни бомби.
Ако донесеш гласови, има и министер да те праам па и ти па хахаха.Кога ќе дојде до тоа, со две раце би те гласал, иако генерално ги мразам сите партии.
Честитки, брат. Жива и здрава да е.Но од друга страна, па имам нова внука така што, не се замарам со политика денеска... Но избори, тешко да има хаха.
Имам и од ова принтскрин, за секој случај.Ако донесеш гласови, има и министер да те праам па и ти па хахаха.