Max TV

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Some Special

Добро-Познат Член
15,180
21,623
113
Шуќур и овие да дадат нешто гратис.

ДА ОСТАНЕМЕ ПОВРЗАНИ ОД ДОМА, СО ДВОЈНО ПОВЕЌЕ ФИКСЕН ИНТЕРНЕТ, НАД 50 ТВ КАНАЛИ И 10 GB МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ ЗА СИТЕ
Во услови кога начинот на кој живееме и работиме е многу различен од вообичаено, важно е да останеме поврзани од дома и солидарни. Наша обврска е да обезбедиме непречена комуникација, но и да понудиме дополнителни вредности за корисниците.
На сите постпејд, припејд и деловни корисници им доделуваме дополнителни 10 GB мобилен интернет, односно 10GB #ОстаниДома пакет кој автоматски ќе им биде активиран и ќе може да се користи до 15 април.
Дигиталната комуникација, во овие услови е клучна за непречено одвивање на работата, затоа двојно ќе ги зголемиме и капацитетите на фиксниот интернет за сите деловни корисници кои на своите вработени им обезбедуваат работа од дома. Ќе обезбедиме и двојно повеќе фиксен интернет за сите приватни корисници.
На MaxTV корисниците ќе им овозможиме до 15 април да следат голем избор телевизиски содржини: сите спортски канали од Арена Спорт и Sport Klub каналите; пакетот Pink Extra со 29 канали и филмските канали: Fox Movies и Fox Crime M1Gold, Tring Action М и Fantasy М, AXN и AXN Spin, Cinemania, Epic Drama; детските канали: Boomerang, Pikaboo, Cartoon network, Nickelodeon Junior, BabyTV, HAYATOVCI, како и каналите: Viasat Nature & History HD, Comedy Central, 24 Kitchen, VH1 Europe, VH1 Classic, MTV Hits, MTV Rocks и MTV Dance, Fine Lliving Network, Travel Channel, Food Network, HAYAT, CNN, BBC. Наредните денови, корисниците можат да очекуваат и нови содржини.
Нашиот приоритет е да ги одржиме капацитетот на мрежата и интернет пристапот беспрекорни, но и да бидеме солидарни. Сите наши ресури се насочени да обезбедиме непречена комуникација. Тука сме за вас.
16.3.2020​

M@RKO

Добро-Познат Член
18,739
6,102
113
Каналиве што ги даваат промотивно јас веќе ги имам.

Blagojche

Добро-Познат Член
4,280
715
113
Од кога ќе ги пуштат овие канали или веќе се пуштени?

Some Special

Добро-Познат Член
15,180
21,623
113
Веќе се пуштени. Ако сеуште ги немаш, off/on назад на ресиверот па ќе ги има.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,739
6,102
113
Бидејќи дома јас веќе ги имам од одамна повеќето канали проверив кај брат ми и некој канали гледам ги нема што се пишани на листата во инфо каналите.

Го нема Viasat Nature/History HD, Еден од МТV каналите го нема.

За BBC Earth HD супер барем таму има интересна содржина.

Во текстот на нивниот сајт пишува дека наредниве денови ќе има уште новости. Се надевам некој нови канали од балканските.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,739
6,102
113
Малку ти се тие што ги имаш? :of lele::religiozen:
Јас ги имам уште одамна тие канали без разлика дали се HD или се само обична слика. Кај брат ми кај него дома рестартирав ресиверот и видов дека тие канали кој ги пишав ги нема.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,739
6,102
113
На Арена Спорт почнаа да даваат филмови на тема спорт. Имаат доста документарни филмови, а ќе има и спортски играни филмови.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,739
6,102
113
Регистрирани нови канали
Nova S
Brainz
SK E SPORT
Fight Channel
IDJ TV

Со ова се надополнува листата канали од фирмата United Media. Кога ќе бидат пуштени сеуште не добив одговор.

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Регистрирани нови канали
Nova S
Brainz
SK E SPORT
Fight Channel
IDJ TV

Со ова се надополнува листата канали од фирмата United Media. Кога ќе бидат пуштени сеуште не добив одговор.
Не ти пушти пораче Тања? :lilee:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,739
6,102
113
На MaxTV македонски филмови и странски филмови.

Секој ден во 20 часот во видеотеката MaxTV Кино ќе има можност бесплатно да се гледа по еден филм. Вечерва е Година на Мајмунот.

Ќе го има и оскаровскиот филм Паразит. Секој филм гледам може да се изнајми и за 69 денари така да може и да не се чека бесплатно да пуштат некој од филмовите.

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
На MaxTV македонски филмови и странски филмови.

Секој ден во 20 часот во видеотеката MaxTV Кино ќе има можност бесплатно да се гледа по еден филм. Вечерва е Година на Мајмунот.

Ќе го има и оскаровскиот филм Паразит. Секој филм гледам може да се изнајми и за 69 денари така да може и да не се чека бесплатно да пуштат некој од филмовите.
Има некаде листа на филмови? Скриншот да пратиш?

M@RKO

Добро-Познат Член
18,739
6,102
113

Blagojche

Добро-Познат Член
4,280
715
113
Дали со продолжувањето на вондредната состојба, овие од Телеком ќе пуштат уште еднаш промотивни 10 гигабајти мобилен интернет со ознака седидома?

Some Special

Добро-Познат Член
15,180
21,623
113
Марко, дали попладнево имаш проблеми со фиксниот интернет од Телеком?

M@RKO

Добро-Познат Член
18,739
6,102
113
Марко, дали попладнево имаш проблеми со фиксниот интернет од Телеком?
Не знам не сум бил дома до 17 часот и кога дојдов јадев плус брат ми беа кај мене и тоа време немав прилика да седам на фиксниот интернет дома. Еве сега е добар интернетот.