Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,247
113
Еве кај мене во СРБ пријатно ладно време, околу 15 степени :ehh:

kristijan10

Добро-Познат Член
3,468
4,936
113
Е јас тука немам шума. Мислам, има, ама ако одам 3, 4 саати до таму. Денски, испаѓам да се прошетам, ама толку е жешко и задушливо...

Beauty

Администратор
49,889
61,907
113
Да, за мај е несвојствено. Обично јуни е вака, и затоа го мразам јуни.
А јули и август веројатно организмот е веќе навикнат од јуни.

TVman

Добро-Познат Член
16,698
13,079
113
Кај ги наоѓаш бе тие шуми
Имате шуми? :haha: :haha:
Ехее, колку сакаш. Во ридско-планински предел сум, има доста патеки за шетање. Со друштво шетаме, некогаш и по врвовите знаеме да се искачуваме.

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Па ако се омажам богато, друг ќе мисли.
Аслан спремаше понуда денес. Бирај али Истанбул али Сопиште. :haha:

Прежешко е. Јас не памтам во мај месец вака да било жешко. Особено на горни спрат е ПЕКОЛ. Инаку вака навечер во летниковец е милина за седење. 334545
Лани април беше ваков, така што не се жалете.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,104
113
Добро на топлово можеби ќе се намали драстично вирусов но еве од среда викаат дека ќе паднат малку температурите и ќе заврне.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,104
113
Јас сакам лето и роден сум летно време. Издржувам колку се може топло и не сум за премногу дожд, ладно време ама не сум ни за премногу топло.

SomebodyUnique

Добро-Познат Член
6,400
3,140
113
Дечки, имате некои сознанија за тоа какви права имам како купувач кој побарал замена на производ? Конкретно ситуацијата е следна: порачав патики од SportReality уште во април, во екот на короната. Ми стигнаја за два дена. Ама ми се малку мали па побарав замена. Се јавив, креираа барање за замена, ми стигнаа документи на мејл, ги испечатив, пополнав... и ми рекоја дeка целиот процес на замена трае 15 работни дена. Процесот започна некаде после 20ти април. Некни им пишав на мејл, одговорија дека ќе реагирале до курирската служба ама нема абер. Од тогаш уште еднаш им пишав и ништо. Е сега сакам да му се јавам ама да не лупам глупости, сакам да знам какви права имам.

Beauty

Администратор
49,889
61,907
113
Јас не сум запознаена со онлајн нарачки, но од бутик ми беа мали едни чевли што купив и се јавував во дирекција итн итн, за на крај кога видов дека имам работа со незаинтересирани луѓе за задоволство на потрошувачот, отидов и им ги фрлив во продавницата. Пари не зедов назад затоа што никако не сакаа да ги вратат, ама нервозата си ја истурив и им ги џитнав од врата и си заминав.

TVman

Добро-Познат Член
16,698
13,079
113
Јас не сум запознаена со онлајн нарачки, но од бутик ми беа мали едни чевли што купив и се јавував во дирекција итн итн, за на крај кога видов дека имам работа со незаинтересирани луѓе за задоволство на потрошувачот, отидов и им ги фрлив во продавницата. Пари не зедов назад затоа што никако не сакаа да ги вратат, ама нервозата си ја истурив и им ги џитнав од врата и си заминав.
Така и треба, и веќе никогаш од таму.

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
А зар постојат компании кај нас што имаат за цел задоволни муштерии?