Ехее, колку сакаш. Во ридско-планински предел сум, има доста патеки за шетање. Со друштво шетаме, некогаш и по врвовите знаеме да се искачуваме.Кај ги наоѓаш бе тие шуми
Имате шуми?
Ех, камо кај нас така да бешеЕхее, колку сакаш. Во ридско-планински предел сум, има доста патеки за шетање. Со друштво шетаме, некогаш и по врвовите знаеме да се искачуваме.
Ќе дојдеш некогаш, ќе те прошетамЕх, камо кај нас така да беше
Аслан спремаше понуда денес. Бирај али Истанбул али Сопиште.Па ако се омажам богато, друг ќе мисли.
Лани април беше ваков, така што не се жалете.Прежешко е. Јас не памтам во мај месец вака да било жешко. Особено на горни спрат е ПЕКОЛ. Инаку вака навечер во летниковец е милина за седење.
+++++++++++++Нека заврне и нека има грмежи и студови... ама топлово не го можам!
Вас на Сибер во некој гулаг да ве пратат.+++++++++++++
И јас сум роден на лето ама топлово МРАЗАМ!!!
Така и треба, и веќе никогаш од таму.Јас не сум запознаена со онлајн нарачки, но од бутик ми беа мали едни чевли што купив и се јавував во дирекција итн итн, за на крај кога видов дека имам работа со незаинтересирани луѓе за задоволство на потрошувачот, отидов и им ги фрлив во продавницата. Пари не зедов назад затоа што никако не сакаа да ги вратат, ама нервозата си ја истурив и им ги џитнав од врата и си заминав.
Значи знаев дека е некоја контра кога видов дека ме цитирашеВас на Сибер во некој гулаг да ве пратат.
Јесте. Next to Serbistan there is a planet called Sibirstan.Значи знаев дека е некоја контра кога видов дека ме цитираше
А тоа Сибер, планета ли е?