Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,103
113
Сум живеел неколку недели без интернет и телевизија. Скоро исто како горе опишаното само не дрвена куќарка туку куќа камена на планина во Србија.
Одмор од технологија, уживање во природа, јадење пиење и кулирање.

Имам куќа во Србија на планина и семејно се собираме за празници, за мој роденден, преку лето, пролет.

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Зошто да не? Да би можел лично јас би оставил се па дури и телефонот и би отишол некаде каде што би бил офф од овој виртуелен свет. Дрвена куќарка на планина или село на пример.
А што те спречува? :haha:

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Не ни бега полициски ко во Куманово. Сето ова станува алармантно!
Од каде беше ти, Битолско? Или Прилепско?
Ма цела МК полициски, иако е касно веќе, преносот се раширил комплетно..

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Што е бре ова? :smrk:
Допрва ќе растат тие бројки. Со оглед на паметот шиптарски, тешко дека ќе поминеме само со 2000 заболени.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Ви реков јас, допрва ќе биде интересно.
Треба полициски час од 17-8 во скопје, по примерот во Куманово од 16 што ќе им биде од утре.
Но не паничете, бидејќи треба смиреност сега во овие моменти. Затоа, „билдајте“ го имунитетот и имајте заштитна опрема, следете препораки и ќе поминете полесно.

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Јас некако се навикнав дома..порано воопшто не се издржуваше, но сега ми е супер.
Да, недела две, а потоа? :406389:
Бегај, ќе забегаме дома. Животот е надвор, предизвиците се надвор.

kristijan10

Добро-Познат Член
3,468
4,936
113
И јас некако се навикнав дома. Но, ако ова потрае и преку летото, ќе забегам скрос.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,103
113
Ако трае ова долго и зголемат полициски час ќе треба да си купам машинка за шишање, а врска си немам од шишање :haha:. Сигурно сега ни фризерските салони не работаат.

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Кај нас во Турција 23.934 заболени, а 501 лице починати. :smrk:
Па нели Ердоган најдобро се справувал?
Ете кај НАС кога имаше прв смртен случај, таму немаше ни заболен, па те слушавме како без врска споредуваш и се фалиш со такви работи.

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Ама ние сме единствена земја што долго време немавме ниеден заболен. Секако нашиот Ердо добро се справува затоа сме едниствена земја што долгои време немавме ниеден заболен.

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Кога сме кај турција кај нас се е затворено кафулиња дискотеки итн ама турција се погрижи за угостителските објекти за работата на угостителството да не пропадне работата на нив , а македонија што направи ги затвори угостителските објекти и оставени сами на себе и после угостителството ќе пропадне во македонија