Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,103
113
Со снегов ужасно. Еве денес сонце пука јако.

Се се поремети и некој нови вирусни болести, глобално затоплување и се пореметено.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,103
113
Во врска со видеото кое утрово се споделува на социјалните мрежи, ја информирам јавноста дека од страна на Секторот за внатрешни работи Штип преземени се мерки за утврдување на идентитетот на лицата кои се препознаваат на видеото и истите се лишени од слобода за понатамошно постапување. Според информациите од ПС ОН Штип, станува збор за лицата С.А и П.Р.

За конкретниот настан и преземените мерки известено е основното јавно обвинителство.

Министерството за внатрешни работи ги презема сите потребни мерки за целосно расчитување на случајот.

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Гадотии едно гадосани!
Нека згинат таму, ме потресе сабајле видеово. На ФБ им пишуваат луѓе на нивните профили, клетви, навреди, ах што ми е драго.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,103
113
Гадотии едно гадосани!
Нека згинат таму, ме потресе сабајле видеово. На ФБ им пишуваат луѓе на нивните профили, клетви, навреди, ах што ми е драго.
Најдобро е да се донесе закон со кој насилство, убиство, силување ќе се казнува со доживотен затвор.

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Глупости. А до 13 часот ќе има по 20 души на каса во маркет, начичкани еден до друг.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,103
113
За во маркети можеби и ќе стават некој ред со обезбедувањето.

Исто сега би било најдобро да се направи онлајн маркети или телефонски број па да може да си нарачаш што ти треба и достава до дома. Гледам онлајн продажба кај нас има Тинекс само не знам дали функционира во сите градови.