Beauty
Администратор
- 49,882
- 61,900
- 113
И ние имаме еден таков.Абе тој чим зине слаже, не му верувам ништо. Еден ден една приказна, идниот ден се претвора дека не зборуваше тоа од вчера.
И ние имаме еден таков.Абе тој чим зине слаже, не му верувам ништо. Еден ден една приказна, идниот ден се претвора дека не зборуваше тоа од вчера.
Вчера беше размислување, а денес, кој го знае.На сметка ќе ти легнат, нема потреба по хеликоптер да се трча. Само кажа кога ќе ви почне исплата, или уште е во фаза на одлука?
Рекоа да ми те поздравам и да ми те бацам.Па кога не почитуваш полициски час И што ти рекоа?
И плус да дадеш некоја стотка евра за непослушност.Рекоа да ми те поздравам и да ми те бацам.
Си имам пропусница, туку се тешки црепови. Првата патрола веа млади дечки во униформа со маска на лице, ми побара птопусница, кај работиш, дома ли одиш, пријатно.И плус да дадеш некоја стотка евра за непослушност.
Кај ми е дислајкот да ти стиснамБраво за владата, не намали плати на јавен сектор, браво!
Оливер Спасовски и оваа гарнитура ПОДДРШКА !
Другиот - Пинокио - никогаш повеќе!
Во систем те проверувале, не ќе да е кај шефот. Тие у цивилка се од новата интервентна полиција, екс алфи и уште некоја екипа...Си имам пропусница, туку се тешки црепови. Првата патрола веа млади дечки во униформа со маска на лице, ми побара птопусница, кај работиш, дома ли одиш, пријатно.
Вторава беа во цивилка и во обична кола, не пандурска. Кај одиш, имаш ли пропусница, му давам, чекај малку, има процедура ми вика, местеше маска и ракавици пред мене, па ме прашува кој ја пополнил пропусницава, му викам HR-от во фирмава, не можеше да разбере што е тоа, па дај лична карта, па зјапаше во документот 10 минути, па отиде во кола со личната карта, што правеа како працеа, вртеа на некој на телефон, ваљда на мојот шеф, да потврди и така едно 20 мин мрзнев поради лејкиве неписмени.
Не се нови, у цивилка се поранешните алфи, денешна интерветна полиција. Досега сум немал лош однос со нив иако многумина се жалат од нив. Двапати ме запираат, двапати коректно... Вториот пат дури рекоа па што не кажеш, бла бла... Ама небитно, нека си работат.Добро де, млади дечки, не биле информирани. Битно се потрудиле, се информирале и потоа ќе знаат. Можеби тогаш почнуваат со таа работа. Ако се ок, не се дрски и безобразни, им се простува.
Прочитај уште еднаш, баш младите беа фер и океј, ја видоа пропусницата и чао пријатно.Добро де, млади дечки, не биле информирани. Битно се потрудиле, се информирале и потоа ќе знаат. Можеби тогаш почнуваат со таа работа. Ако се ок, не се дрски и безобразни, им се простува.
По завршување на кризата ќе ви биле уплатени. Каква глупост, што ќе се тогашВчера беше размислување, а денес, кој го знае.
Епа не се избори сега него по кризатаПо завршување на кризата ќе ви биле уплатени. Каква глупост, што ќе се тогаш
Јас се опседнав со тие ваши 100 евраЕпа не се избори сега него по кризата
Ако добро разбрав од денешната прес-конференција, и кај нас најавуваат нешто слично?Јас се опседнав со тие ваши 100 евра
Не???Ако добро разбрав од денешната прес-конференција, и кај нас најавуваат нешто слично?
Ајде сега некој Србин си најди и земи му гиЈас се опседнав со тие ваши 100 евра
Не за џабе одам во Белград по кризава. Имав резервирано во април, ама морав да откажам. Затоа, потоа одам.Ајде сега некој Србин си најди и земи му ги