Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Не смеам за жал да споделувам. :/
Но многу е поголема бројката од тоа што се пласира, многу повеќе се тестираат од тоа што се збори.
Неќам да е сфатено ко паника и слично, но седете дома, мијте раце, користете интернет, искачајте само за најнеопходното.

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Првата жртва на корона вирусит во Србија денеска. Утре во 20 часот престанува со работа целиот јавен превоз во Србија, а од недела се затвараат угостителските објекти и трговските центри.

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Исто слушнав ко Јефто дека се знаело за многу поголема цифра од таа што се пласира.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Исто слушнав ко Јефто дека се знаело за многу поголема цифра од таа што се пласира.
Знам и локации и објекти.
Не би кажувал поради оградување и заштита од наводно ширење паника и фејк њус.
Но од други работи, што можам да ги споделам, а гледам и ги има на портали некои, чоече од информатички оддел во МВР исто е заразен...

Beauty

Администратор
49,883
61,901
113
Уште 6 нови, официјално потврдено од Филипче.

Ма границите требаше одамна да ги затворат. Што ако затворија кафичи и кафани како прва мерка, кога илјадници луѓе дојдоа од секаде преку отворени граници.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Уште 6 нови, официјално потврдено од Филипче.

Ма границите требаше одамна да ги затворат. Што ако затворија кафичи и кафани како прва мерка, кога илјадници луѓе дојдоа од секаде преку отворени граници.
Малцинствата бербат направија... :) Роми и другиве рамковни се вратија од Италија, Германија, Швајцарија и Австрија.
Погоди кои се сеа жариштата во Скопје... Железара, Топанско, Чаир, Драчево, Шутка, Топаана, Карпош... Другиве градови исто имаат...
Требаше одма да им забранат враќање на брачава и другиве...

alek

Активен Член
785
249
43
И во Кавадарци денес се потврдија првите два случаи, докторка и нејзиниот сопруг и тоа психијатар, а пола Кавадарци оде кај неа, има да се претвориме во вухан...

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Се разгледува опцијата за да се воведе полициски час во македонија

Steff

Добро-Познат Член
33,693
45,246
113
Врвни пародии имаат!!! :bravobravo:

Право време, Ла Мајами, ете оваа :904400:

Transporter

Активен Член
521
222
43
Дали може некој да ми премота и сними краток сегмент од емисијата „Ја Сакам Македонија“ на Сител од изданието од четврток и да ми ја прати снимката. Ве молам ако има некој да ми излезе у пресрет да ми пише у ПП