Aslan Turkey
Добро-Познат Член
- 4,249
- 1,736
- 113
Дино дан на пикабу го имаТоа веројатно само тие што го барале и знаат.
Дино дан на пикабу го имаТоа веројатно само тие што го барале и знаат.
А ние тука па гледаме Пикабу по цел ден па знаеме за тоа.Дино дан на пикабу го има
Јас само кажав кај го има за дани да каже на бисеритеА ние тука па гледаме Пикабу по цел ден па знаеме за тоа.
на БИСЕРИТЕЕЕЕЕЕЈас само кажав кај го има за дани да каже на бисерите
Tnx but not tnx, ипак је мој фаворит од Милице Остојић - Мице Трофртаљке ова песмаIzvinjavam vam se koleginice, evo opustite se uz pesmu
KALO MILICIJAHonorable mentions
Све сам од нуле створио, какве црне копије. Хонорабл меншнс сам ја давних дана увео у форумску употребуKALO MILICIJA
KOPIRADU ME
Зе Питер Тедеско лета по скали, The godfather, режијата бај Френсис Форд Копола:Ништо не ви признавам додека не видам туркање по скали.
Тоа не е веќе ин.Ништо не ви признавам додека не видам туркање по скали.
Све сам од нуле створио, какве црне копије. Хонорабл меншнс сам ја давних дана увео у форумску употребу
Још једном ли будеш гукнула такве клевете има да те шутираду ко лопту а не копираду
Ти си Горан Стојићевић Карамела.
Кој луксуз е серијава по овие клиповиЗе Питер Тедеско лета по скали, The godfather, режијата бај Френсис Форд Копола:
Серијата да, но режијата беше мајко милаКој луксуз е серијава по овие клипови
Да, баба ми пиштеше по телефон. И реков да се напие двојна доза од нејзините апчиња и да пушти сериите.Луѓе, како е по Скопјето? Читам по Фејсбук некое силно невреме фатило, а кај мене на истокот е мирно, па ми падна чудно.
Со баба ти сте ЦЕПКИ НЕВИДЕНИДа, баба ми пиштеше по телефон. И реков да се напие двојна доза од нејзините апчиња и да пушти сериите.
Name more iconic duo, i'll waitСо баба ти сте ЦЕПКИ НЕВИДЕНИ