Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Steff

Добро-Познат Член
33,693
45,246
113
Izvinjavam vam se koleginice, evo opustite se uz pesmu

Tnx but not tnx, ипак је мој фаворит од Милице Остојић - Мице Трофртаљке ова песма :pie kafe:

Honorable mentions: И лабави уме да забави & Јеремијииииииии кунац до колена.

Последен пат уредено:

Steff

Добро-Познат Член
33,693
45,246
113
Све сам од нуле створио, какве црне копије. Хонорабл меншнс сам ја давних дана увео у форумску употребу :se poklonuva:: :se poklonuva:: :se poklonuva::

Још једном ли будеш гукнула такве клевете има да те шутираду ко лопту а не копираду :pie kafe:

Последен пат уредено:

PeterGriffin

Mодератор
2,376
2,668
113
Све сам од нуле створио, какве црне копије. Хонорабл меншнс сам ја давних дана увео у форумску употребу :se poklonuva:: :se poklonuva:: :se poklonuva::

Још једном ли будеш гукнула такве клевете има да те шутираду ко лопту а не копираду :pie kafe:

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113
Луѓе, како е по Скопјето? Читам по Фејсбук некое силно невреме фатило, а кај мене на истокот е мирно, па ми падна чудно.

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Луѓе, како е по Скопјето? Читам по Фејсбук некое силно невреме фатило, а кај мене на истокот е мирно, па ми падна чудно.
Да, баба ми пиштеше по телефон. И реков да се напие двојна доза од нејзините апчиња и да пушти сериите.

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Баба ми е закон. Нема пријатели, сама е, и телевизијата и е најголема забава. Премногу паметна и добра жена, која ете, знае да се глупира некогаш со мене. Затоа си ја сакам најмногу.